Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.ONYX X60 az extrém olvasó

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6”E-Ink érintőkijelző 600×800 px
Processzor: Freescale 532 MHZ
Memória: 512 MB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC

Megérkezett!!

Az ONYX X60 az első, extrém körülményeknek is ellenálló E-könyv olvasó a világon. Masszív ugyanakkor divatos kialakításának köszönhetően, olyan extrémebb feladatokra is használható amire korábban nem volt javasolt. Természet kedvelő? Kedve támad olvasni kirándulás, hegymászás, kerékpározás közben? Vigye magával X60 olvasóját, mely ellenáll az extrémebb körülményeknek és olvasson ahol kedve tartja! A modern, felhasználó barát módon, jól elhelyezett kezelőszerveinek köszönhetően most még kényelmesebb vele az olvasás, lapozás.

ONYX X60 az összes olyan funkciót magába foglalja mely a modern olvasás szerelmeseinek szüksége lehet.

  • többnyelv támogatása
  • könyvtár tartalom nézet megjelenítése a már megszokott Részletek,Miniatürök, és Lista rendezés szerint
  • szabad szöveges angol keresési mód, és szótár funkció
  • angol szövegfelolvasási funkció (TTS),
  • könyv oldal szöveg nagyítás funkciója
  • tartalomjegyzék követés
  • legutóbb olvasott könyv folytatása ott ahol abbahagyta
  • teljes kijelzős rajzolási, jegyzetelési funkció.

Alkatrész, kiegészítőhöz pluszban:

  • USB kábel
  • hálózati töltőfej, jótállási jegy, használati útmutató

WACOM Onyx toll:

Az Onyx tollal kiemelhetünk, aláhúzhatunk, vagy megjelölhetjük a számunkra fontos szövegrészeket. Emellet rajzolhatunk,szabadon jegyzetelhetünk, sőt esetleg kottát is írhatunk vagy használja internetböngészés közben link-ek követésére. A Wacom Ltd. által kifejlesztett technológia mindezt lehetővé teszi. Könnyű használhatósága és a valódi toll fogásához hasonló érzet miatt gyakran használják tábla számítógépekbe, és most már e-könyv olvasóban is.

WiFi kapcsolat:

A WiFi technológiát most már senkinek sem kell bemutatni, hiszen életünk része lett az utóbbi évek folyamán. Az Onyx X60 olvasó Wifi kapcsolatán keresztül készülékükre tölthetnek könyveket, dokumentumokat, zenét bárhol ahol Wifi kapcsolat létesíthető. Akár az otthoni , akár nyilvános kapcsolatot használva könnyen válogathat a több tízezer ingyenes és a sok százezer megvásárolható elektronikus kiadvány közül. Előfizetve nemzetközi lapokra, Wifi kapcsolatot használva reggelre készülékén várja Önt kedvenc újságja legyen az a The New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, The Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung, vagy éppen a Le Monde.

WebKit böngésző:

WebKit böngésző segítségével könnyedén tudja olvasni kedvenc weboldalait kihasználva a wifi kapcsolat adta mobilitást. Üljön be egy kávézóba tervezze meg napját, nézze meg a legújabb híreket, olvassa el kedvenc magazinját, válassza ki az esti programot, majd folytassa az éppen olvasott könyvét miközben elfogyaszt egy illatos croissant egy csésze cappuchino mellett.

Bemutató videó:

Kijelző: 6”E-Ink érintőkijelző 600×800 px
Árnyalat megjelenítés:16 szürkeárnyalat
Processzor:Freescale 532 MHZ
Memória:512 MB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC
Alkatrész, kiegészítő:Wacoms® érintőképernyő és Stylus® vezérlő pálcával
Operációs rendszer:Linux OS
WiFi Kapcsolat:802.11b/g (11/54 Mbit/s) szabvány
I/O:USB 2.0 SD/SDHC Card,32 GB max
Fejhallgató:3.5mm sztereó jack
Támogatott formátumok:Adobe DRM, EPUB, PDF, TXT, FB2, DOC, HTML, CHM, mobi, DjVu, MP3, WAV, JPG, GIF, PNG, TIFF, BMP
Támogatott nyelvek:magyar, angol, kínai, német, francia, holland, spanyol, portugál, orosz, stb.
Támogatott karaktertábla:UTF - 8 és teljeskörű magyar karakter táblázat
Átlagos lapozás egy feltöltéssel:akár 7000 - 8000 oldal file formátumtól függően
Akkumulátor:Li-Polymer 1600 mAh
Méret:196 mm x 121 mm x 11 mm
Súly:289g
Használhatóság:0 és 40 ºC között
Jótállás:12 hónap
Elérhetőség:Nem Rendelhető