Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.ONYX BOOX T68 Lynx ultra HD

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6,8” ultra HD eInk PEARL érintőkijelző 1440*1080 px
Árnyalat megjelenítés: 16 szürkeárnyalat (Pearl)
Processzor: Freescale 1 GHz Cortex A9 CPU
Operációs rendszer: Android 4.0.4 OS
Kapcsolat: Bluetooth 4.0 LE és Wifi 802.11b/g/n (11/54/300 Mbit/s) szabvány szabványos titkosítás: WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK vagy titkosítás nélkül (hálózati szolgáltatás saját SSID)
Háttérvilágítás: igen
Elérhetőség: Nem rendelhető

Forradalmi okos e-könyv olvasó Google Play™ alkalmazással

ONYX bemutatja legújabb e-könyv olvasóját: ONYX BOOX T68 Lynx ultra HD Onyx Boox Lynx olvasót a fanatikus olvasóknak találták ki. Minden idők talán leginnovatívabb e-könyv olvasója, mely ötvözi a tabletek nyújtotta szolgáltatásokat az e-könyv olvasók kijelzőjével. Az eddigi legnagyobb felbontású, legújabb technikájú, beépített világítással rendelkező 6,8 hüvelykes érintő kijelzőjű Onyx e-könyv olvasó!

Egyedi megjelenésű, sötét, grafit matt színben tündöklő, szuper vékony, kevesebb, mint 9 mm vékony készülékház, kifinomult és elegáns vonalak jellemzik.

Forradalmi okos e-könyv olvasó Google Play™ támogatással

  • Egyedülálló E Ink® 6.8 inch ULTRA HD multi-touch kijelzője az eddigi legnagyobb felbontású (1440x1080) mely a szövegeket, képeket élesebben jeleníti meg, mint bármely más e-könyv olvasó korábban.
  • Powered by IVONA™ - világelső szöveg felolvasó program. Segítségével könyveit, bizonyos nyelveken meghallgathatja, akár Bluetooth ® hangszórón keresztül is.
  • Továbbfejlesztett akkumulátor kapacitás akár 18 000 kép frissítést is lehetővé tesz.
  • History mód mely kikalkulálja várhatóan mikor olvassa ki az aktuális e-könyvét
  • Következő generációs beépített háttérvilágítás, mely segít a szemfáradság nélküli olvasásban
  • Könnyen formázhatja a szövegeket akár Bekool Bluetooth® billentyűzettel is.
  • Vezeték-nélküli program frissítés, hogy készüléke mindig a legújabb funkciókat nyújtsa Önnek.

Kedvenc android alkalmazásai az Onyx Lynx e-könyv olvasón

Első Onyx e-könyv olvasó mely teljeskörű Google Play™ hozzáférhetőséget biztosít, melynek segítségével több millió alkalmazás közül választhat. Emellett a világ összes e-könyv áruháza egy kattintásra van Öntől. Telepítsen, vásároljon e-tartalmat közvetlenül készülékére zsinór és szinkronizálás nélkül.

Világ legszélesebb e-könyv választéka egy készüléken.

Google Play™ Books vagy Amazon Kindle alkalmazás segítségével milliónyi könyv csak egy kattintásra van Öntől, legyen szó premier címekről, bestsellerekről vagy ingyenes klasszikusokról. Olvasson interneten vagy letöltött formában, jelöljön ki szövegeket vagy jegyzeteljen. Kezdjen olvasni a világhálón és utána folytassa az e-könyv olvasóján anélkül, hogy egyetlen oldalt is kihagyna.

Digitális újságok és RSS hírfolyamok

Google Play Newsstand & Feedly segítségével széles témakörben böngészhet a főzéstől kezdve az autók, utazás, divat, sport és egyéb más érdekességeken át. Adja hozzá kedvenc hírfolyamát a blogokból vagy híroldalakról és már azonnal olvashatja is őket az e-tinta kijelzőjén. Tükröződés mentesen és szemfáradság nélkül.

Documents on the go

Készítsen, formázzon dokumentumokat, táblázatokat, prezentációkat online és offline az Onyx Boox Lynx olvason az ingyenes Kinsoft alkalmazás segítségével. Töltse fel tartalmait a Google Drivera és tegye elérhetővé az e-könyv olvasóján. Kapcsolodjon Bekool Bluetooth billentyűzethez és formázza szabadon szövegeit!

ULTRA HD felbontás, beépített világítás, 6,8 hüvelykes érintőképernyő, ultra gyors processzor, Bluetooth kapcsolat – Kell ennél több?

A legújabb érintőképernyős technológiával van felszerelve, amely elektronikus papír EPD Pearl ®, a 16 szürkeárnyalatos Ultra HD felbontású kijelzője. Képernyő egyedi tulajdonságának köszönhetően szöveget úgy jeleníti meg, mint a hagyományos papír könyv esetén. Óriási felbontása, tűéles képmegjelenítésének köszönhetően Ön szemfáradság nélkül olvashatja könyveit.

Ami még nagyobb újdonság, hogy a ONYX BOOX T68 Lynx ultra HD több fokozatú legújabb generációjú háttérvilágítással rendelkezik, még elődjénél is egyenletesebben világítja meg a képernyő egész felületét. Ezzel a megoldással kedvenc könyveit sötétben is tudja olvasni, nem szükséges felkapcsolni az éjjeli lámpát, így párja is zavartalanul tud aludni.

Az Android operációs rendszer kifogástalanul egyesíti a mobil rendszerek funkcióit. A Google Play áruházból rengeteg alkalmazást lehet letölteni egy érintéssel, amivel a készülék lehetőségei kiaknázhatóak. Így lesz az Onyx Boox After Glow sokoldalú e-könyv olvasó, az Ön igényeire szabva.

Multi Touch érintő kijelző – érintő technológiának segítségével már nem kell használni a dedikált tollat, mint a korábbi modellek esetében. Egy másik funkció a multi-touch, amit eddig csak mobil telefonokon vagy tableteken használhattak, melynek segítségével még könnyebben használhatja az olvasóját.

Extra erős akkumulátor - Boox teljes mértékben kihasználja az új generációs képernyő (elektronikus papír) előnyeit, amelyre jellemző az alacsony energiafogyasztás. Minden feltöltés akár több hetes használatot tesz lehetővé így akár több mint 18000 oldalt tud frissíteni vele.

Olvasás számos formátumban! Boox T68 Lynx ultra HD tudja olvasni a legnépszerűbb e-könyv és képfájl formátumokat Támogatja az összes népszerű formátumot, úgymint: PDF , EPUB PDF, DOC, XLS, PPT, CHM, PDB, MOBIPOCKET, FB2, DJVU, TXT, HTML valamint a legújabb MS Office® kiterjesztésű fájlokat is úgymint: PPTX, DOCx

Multimédiás lehetőségei között: MP3, WAV lejátszó programot, valamint JPEG, PNG, BMP, TIFF és GIF formátumú képmegjelenítést kapunk.

WiFi és Bluetooth kapcsolat: A WiFi technológiát most már senkinek sem kell bemutatni, hiszen életünk része lett az utóbbi évek folyamán. Az Onyx Lynx ultra HD olvasó Wifi kapcsolatán keresztül készülékükre tölthetnek könyveket, dokumentumokat, zenét . Akár az otthoni, akár nyilvános kapcsolatot használva könnyen válogathat a több tízezer ingyenes és a sok százezer megvásárolható elektronikus kiadvány közül.. Használja ki az alacsony energia fogyasztású, Bluetooth 4.0 nyújtotta határtalan lehetőségeket! Küldje át barátainak fényképeit, könyveit, kapcsolódjon vezeték nélküli billentyűzetéhez, hangszóróhoz.

MOST TÖBB, MINT 300 KÖNYV AJÁNDÉKBA

A készüléke belső memóriája több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, amelyre most több mint 300 könyvet előre elhelyeztünk, hogy azonnal beleolvashasson kedvenc klasszikusaiba, aktuális kötelező irodalomba és most kiadott sikerkönyvekbe.

Kijelző:6,8” ultra HD eInk PEARL érintőkijelző 1440*1080 px
Árnyalat megjelenítés:16 szürkeárnyalat (Pearl)
Processzor:Freescale 1 GHz Cortex A9 CPU
Memória:4 GB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC 512 MB belső memória
Operációs rendszer:Android 4.0.4 OS
Kapcsolat:Bluetooth 4.0 LE és Wifi 802.11b/g/n (11/54/300 Mbit/s) szabvány szabványos titkosítás: WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK vagy titkosítás nélkül (hálózati szolgáltatás saját SSID)
I/O:USB 2.0 SD/SDHC Card, 32 GB max
Fejhallgató:3.5mm sztereó jack
Támogatott formátumok:ePUB, PDF ("reflow"), PRC/MOBI (bez DRM), DjVu, RTF, DOC, DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, HTML, FB2, CHM, PDB, TXT, ZIP, CBR, CBZ, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, MP3
Támogatott nyelvek:angol, kínai, német, francia, holland, spanyol, portugál, orosz stb. A magyar karaktereket tökéletesen megjeleníti
Támogatott karaktertábla:UTF - 8 és teljeskörű magyar karakter táblázat
Lapozás:akár 18000 oldal frissítés file formátumtól függően
Akkumulátor:Li-Polymer 1700 mAh
Méretek:194 mm x 132 mm x 8,8 mm
Súly:236 g
Használhatóság:0 és 40 ºC között
Jótállás:12 hónap
Háttérvilágítás:igen
Elérhetőség:Nem rendelhető