Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.Onyx BOOX M96 Plus

akciós

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 9.7-inch E Ink® Pearl (Elektronikus Papír kijelző; 16 színű szürkeárnyalatos) electromagnetic érintőképernyő (operated by stylus) felbontás: 1200×825 (150 dpi)
Méretek: 242.9 × 178.4 × 12.3 mm
WiFi Kapcsolat: (802.11b/g/n) és Bluetooth 4.0
Elérhetőség: Nem rendelhető

9,7’ hüvelykes eTinta kijelzős Android 4.2 alapú, e-könyv olvasó Google Play™ alkalmazással

Onyx Boox M96 Plus olvasót azoknak a fanatikus olvasóknak találták ki akiknek érdeklődési körébe olyan könyvek tartoznak melyekben ábrák, képek, táblázatok, grafikonok fontos részét képezik a tartalomnak. Minden idők talán leginnovatívabb tudományos e-könyv olvasója, mely ötvözi a tabletek nyújtotta szolgáltatásokat az e-könyv olvasók kijelzőjével. Ez az eddigi legnagyobb felbontású, legújabb technikájú, 9,7 hüvelykes érintő kijelzőjű Onyx e-könyv olvasó!

 • ÚJ: Speciális Android 4.2 kiadás beépített Google Play szolgáltatással, hogy alkalmazások, e-könyvek millióit érhesse el és használja kedve szerint az e-tinta kijelzőn.
 • FEJLESZTÉS: Gyorsabb, mint az előző generációs nagy kijelzős e-könyv olvasónk. Modern processzorral és több RAM memóriával hatékonyan használhatja az Android alkalmazásokat.
 • FEJLESZTÉS: Közel 20%-kal hosszabb akkumulátor élettartam az előző generációhoz képest.
 • ÚJ: Bluetooth 4.0 (LE – Alacsony energiafelhasználás) – kényelmes dokumentum szerkesztés a vezeték nélküli billentyűzettel. Küldjön adatokat a számítógépéről az e-könyv olvasójára!
 • ÚJ: Olvasási előzmények által megállapítható, hogy mennyi idő van még hátra a könyv befejezéséig.
 • FEJLESZTÉS: Barátságosabb kezelői felület – fókuszban a az olvasási élmény. Hozzáadott könyvek azonnali olvasása.
 • FEJLESZTÉS: Több olvasó alkalmazás használata – e-könyvek megnyitása a kedvenc alkalmazással pl. CoolReader, AlReader, FBReader and mások
 • ÚJ: installált Google Calendar alkalmazás segítségével egy elektronikus naptárrá változtathatja az e-könyv olvasóját
 • A nagy és szép E Ink® 9.7-inch E Ink® Pearl kijelző magas felbontással (1200×825 px) a szövegeket és a képeket élesebbé teszi. Kiváló nagy felbontást igénylő e-tartalmak olvasására. Nincs zavaró tényező, még a napfény sem gátolja a szabad olvasásban.
 • Fejlett PDF átméretező technológiával a több-oszlopos PDF-eket egy oszlopba rendezve olvashatja.
 • Feljegyzéseket adhat hozzá a PDF fájlokhoz. Remek lehetőség saját feljegyzések készítésére.
 • Szótárak a QuickDic támogatásával. Több, mint 75 szótár már letölthető.

Kinek ajánljuk?

Az Onyx BOOX M96 Plus a legjobb választás:

 • Üzletembereknek
 • Tudósoknak, orvosoknak
 • Képregény gyűjtőknek
 • e-Magazin olvasóknak
 • Főiskolásoknak/Egyetemistáknak
 • Ügyvédeknek

Az Onyx Boox M96 Plus kiválóan alkalmas nagymennyiségű dokumentum hordozására és nagyfelbontású olvasására. Ugyanakkor kényelmesen internetezhet a beépített böngészővel.

Kiemelkedő az E Ink® 9.7-inch kijelző, mely a nagyfelbontás által mindent jobban olvashatóvá tesz bármilyen szögből. A Google Play segítségével élvezheti a letöltött alkalmazások előnyeit, mellyel saját igényeire szabhatja készülékét.

A gyors processzorral az oldallapozások simulékonyak, mintha lapozna. A nyomtatási technológia élményei is a Boox M96 Plus által valósul meg.

Milyen újdonság található az Onyx BOOX M96 Plus-ban?

Gyorsabb, jobb és testre szabhatóbb

A történelemben először az Onyx BOOX M96 Plus hozzáférést biztosít a Google Play áruházához. Google Play-ben alkalmazások és e-könyvek millióit érheti el. Innen rengeteg alkalmazást tud letölteni egy érintéssel, amivel a készülék lehetőségei kiaknázhatóak. Telepítsen és töltsön le e-tartalmakat az e-könyvolvasójára az internetről. Az Onyx BOOX M96 Plus az Android erejével nap mint nap jobb lesz.

Világ legszélesebb e-könyv választéka egy készüléken

Google Play™ Books, Amazon Kindle alkalmazás Skoobe vagy Scribd segítségével milliónyi könyv csak egy kattintásra van Öntől, legyen szó premier címekről, bestsellerekről vagy ingyenes klasszikusokról. Olvasson interneten vagy letöltött formában, jelöljön ki szövegeket vagy jegyzeteljen. Kezdjen olvasni a világhálón és utána folytassa az e-könyv olvasóján anélkül, hogy egyetlen oldalt is kihagyna.

Nagyobb teljesítmény

A gyorsabb processzorral és a több RAM memóriával gyorsabb oldallapozásokat kap és 30%-kal gyorsabb betöltési sebességgel olvashat PDF és EPUB fájlokat.

20%-kal nagyobb akkumulátor élettartam

Onyx BOOX M96 Plus új szoftverrel és hardverrel rendelkezik, amely meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát is.

Gyönyörű 9.7” E Ink kijelző

Hatalmas E Ink® Pearl kijelző nagyfelbontással (1200×825) a szövegeket és a képeket szuper élessé teszi. A nagy kijelző az M96 Plus-t web böngészésre, nagyított olvasásra is alkalmassá teszi. A legjobb olvasási élmény elérése szerint megalkotva. Nincs fényvisszaverőség tűző napfényben sem és nem fárasztja a szemet.

Bluetooth® hangszórók és billentyűzet

Onyx BOOX M96 Plus Bluetooth® 4.0 (alacsony energiafelhasználás) technológiával rendelkezik, amelynek célja kifejezetten az alacsony energiafelhasználás elősegítése és a hosszabb akkumulátor élettartam elérése.

Olvasási idő

Az olvasási előzmények modul segítségével megtudhatja, hogy mennyi időt vesz igénybe az olvasott könyv befejezése.

Többszörös olvasó alkalmazásválasztás

Nyissa meg az e-könyveket a kedvenc alkalmazásával. Töltse le és telepítse az alkalmazásokat a Google Play áruházból, vagy használja a már telepítetteket.

Beépített Google Calendar

Az előre installált Google Calendar lehetővé teszi, hogy az M96 Plus e-könyv olvasót egy hordozható e-papír naptárrá változtassa. A Naptár megjeleníti az eseményeket a Google fiókjából. Készíthet, szerkeszthet és törölhet eseményeket. Minden naptárát egyidejűleg is láthatja. Gyorsan értesítheti a vendégeket az eseményről szerkeszthető üzenetben.

Mi más?

Speciális PDF átkonvertálási technika

A PDF áttördelési funkció segítségével egyszerű szöveget nyerhet ki PDF fájlokból és olvashatja azokat egy oszlopban, anélkül, hogy jobbra-balra kellene lapoznia, vagy a betűméretet változtatnia.

Személyre szabott olvasási élmény számos beállítással

Az olvasás személyre szabása egyszerű. Az M96 Plus lehetővé teszi a kívánt betűtípus használatát több mint 50 stílus és 30 méretben, beleértve a Roboto betűtípust. Beállíthatja a margókat és saját oldalt is létrehozhat.

Feljegyzések és egyebek

Adjon hozzá fontos feljegyzéseket a szövegekhez. Használjon könyvjelzőket, mint a nyomtatott könyveknél, csak jobban és korlátok nélkül. A feljegyzések a PDF-ekben jó lehetőséget adnak arra, hogy érdekes és személyes feljegyzéseket készítsen.

Szótárak a QuickDic-től

Ha egy ismeretlen szóhoz ér, akkor használja a beépített QuickDic szótárakat. Több mint 75 szótár letölthető ingyen. A Plus lehetővé teszi az instant szójelentés vizsgálatot, anéklül, hogy el kellene hagynia a könyvet – csak válassza ki a szót a mutatóval és a definíció automatikusan megjelenik a képernyő alján.

Olvasás számos formátumban! Boox M96 Plus tudja olvasni a legnépszerűbb e-könyv és képfájl formátumokat Támogatja az összes népszerű formátumot, úgymint: PDF, EPUB PDF, DOC, XLS, PPT, CHM, PDB, MOBIPOCKET, FB2, DJVU, TXT, HTML valamint a legújabb MS Office® kiterjesztésű fájlokat is úgymint: PPTX, DOCx

Multimédiás lehetőségei között: MP3, WAV lejátszó programot, valamint JPEG, PNG, BMP, TIFF és GIF formátumú képmegjelenítést kapunk.

Digitális újságok és RSS hírfolyamok

Google Play Newsstand & Feedly segítségével széles témakörben böngészhet a főzéstől kezdve az autók, utazás, divat, sport és egyéb más érdekességeken át. Adja hozzá kedvenc hírfolyamát a blogokból vagy híroldalakról és már azonnal olvashatja is őket az e-tinta kijelzőjén. Tükröződés mentesen és szemfáradság nélkül.

Documents on the go

Készítsen, formázzon dokumentumokat, táblázatokat, prezentációkat online és offline az Onyx Boox Lynx olvasson az ingyenes Kingsoft alkalmazás segítségével. Töltse fel tartalmait a Google Drivera és tegye elérhetővé az e-könyv olvasóján.

IVONA™ vagy más TTS támogatással

Az Onyx BOOX lehetővé teszi, hogy meghallgassa az e-könyveket. Az IVONA™ világszínvonalú szövegfelolvasó rendszere emberszerűen olvassa fel a szöveget. Három nyelv közül választhat: Angol, Német, Lengyel.

Böngésszen az interneten a gyors Wi-Fi-vel.

A beépített Wi-Fi által kényelmesen böngészhet a weben a hatalmas 9.7-inch-es kijelzőnek köszönhetően. Az alacsony energiaigényű kijelző nem fárasztja a szemet.

Mi van a dobozban?

 • Onyx BOOX M96 Plus és Stylus
 • Mini USB kábel
 • Használati útmutató

Kijelző:9.7-inch E Ink® Pearl (Elektronikus Papír kijelző; 16 színű szürkeárnyalatos) electromagnetic érintőképernyő (operated by stylus) felbontás: 1200×825 (150 dpi)
Akkumulátor:1600mAh Li-ION Polymer
Méretek:242.9 × 178.4 × 12.3 mm
Súly:520g
Processzor:Freescale i.MX 6 Cortex A9 1.0GHz
Memória:1GB DDR2 RAM
Memória:8 GB
WiFi Kapcsolat:(802.11b/g/n) és Bluetooth 4.0
I/O:miniUSB 2.0, 3.5mm audio csatlakozó, SD card (32 GB-ig)
Operációs rendszer:Android 4.2 Google Play-el
Programok:Böngésző, Számológép, Naptár, Óra, Letöltések, Email, Galéria, Google Play Áruház, Zenelejátszó, Onyx Boox store, OReader, QuickDic, Keresés, FBReader, OnyxReader, Onyx Neo Reader, Cool Reader.
Támogatott formátumok:Dokumentumok és könyvek: EPUB és PDF (re-flow) Adobe DRM-mel (ADEPT), MOBI (Amazon Kindle MOBIPOCKET DRM nélkül), TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, DOCX (Word) FB2, PDB, DjVu, ZIP, XLS, XLSX (excel), PPT, PPTX (PowerPoint) Audio: MP3, WAV Képek: JPG, GIF, PNG,
Elérhetőség:Nem rendelhető

Kapcsolódó anyagok