Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.ONYX M92 Black Pearl / Winter White

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 9,7” (24,6cm) E-Ink érintő kijelző 1200px x 824px
Processzor: 800MHz Cortex (i.MX508) CPU
Árnyalat megjelenítés: 16 szürkeárnyalat
Memória: 4GB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC
WiFi Kapcsolat: 802.11b/g/n (11/54/300 Mbit/s) szabvány
Elérhetőség: Nem Rendelhető
Kompatibilitás: Onyx Passion tok ajánlott, hogy sérüléstől védje készülékét

Megérkezett minden idők legnagyobb 9,7"-os (24,6cm-es) kijelzős E-könyv olvasója!

Az ONYX International® bemutatja legújabb prémium készülékét: az ONYX BOOX M92 Black Pearl és Winter White-t!Az ONYX BOOX M92 Black Pearl és Winter White a világ egyik legnagyobb képernyőjű e-könyv olvasója.Hatalmas 9,7”-os ( 25 cm) 16 szürkeárnyalatú érintő kijelzője kétszer akkora, mint más elektronikus könyvolvasóké. Ez tökéletesen alkalmassá teszi A/4-es dokumentumok, PDF fájlok megjelenítésére. Ideális ábrákkal teli szakmai könyvek, újságok, magazinok, regények olvasására és internetezésre.


MOST TÖBB, MINT 300 KÖNYV AJÁNDÉKBA 4 GB-os belső memóriája több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, amelyre most mi több, mint 300 könyvet előre elhelyezünk, hogy azonnal beleolvashasson kedvenc klasszikusaiba és most kiadott sikerkönyvekbe.


Beépített IEEE 802.11b/g/n szabványú WiFi vevőjével akár 300 Mbit/s átvitelű szélessávú internet böngészésre van mód, a gyárilag telepített webböngésző könnyű kezelhetőségével valamint a lélegzetelállítóan nagy kijelzőn és a kategória leggyorsabb 800 MHZ-es Freescale processzorával támogatva soha nem látott böngészési élményt tud nyújtani.
Divatos megjelenésű, sötétszínben tündöklő, szuper vékony, 1,2 cm vékony készülékház, kifinomult és elegáns vonalak jellemzik.


Támogatja az összes népszerű formátumot, úgymint: PDF , EPUB PDF, DOC, XLS, PPT, CHM, PDB, MOBIPOCKT, FB2, DJVU, PDB, FB2, ZIP, TXT, HTML valamint a legújabb MS Office® kiterjesztésű fájlokat is úgymint: PPTX, DOCx
Multimédiás lehetőségei között: MP3, WAV lejátszó programot, valamint JPEG, PNG, BMP, TIFF és GIF formátumú képmegjelenítést kapunk.Szolgáltatásai között szerepel:

 • Magyar nyelvű kezelő felület
 • Hatékony kézírás felismerő funkció a precíz Stylus® érintőképernyő vezérlő pálca segítségével.
 • Beépített szövegfelolvasó szoftver bizonyos nyelvek esetén(Ivona 2.0 beszédszintetizátor)
 • Szótár program

WACOM Onyx toll:

Az Onyx tollal kiemelhetünk, aláhúzhatunk, vagy megjelölhetjük a számunkra fontos szövegrészeket. Emellet rajzolhatunk,szabadon jegyzetelhetünk, sőt esetleg kottát is írhatunk vagy használja internetböngészés közben link-ek követésére. A Wacom Ltd. által kifejlesztett technológia mindezt lehetővé teszi. Könnyű használhatósága és a valódi toll fogásához hasonló érzet miatt gyakran használják tábla számítógépekbe, és most már e-könyv olvasóban is.

WiFi kapcsolat:

A WiFi technológiát most már senkinek sem kell bemutatni, hiszen életünk része lett az utóbbi évek folyamán. Az Onyx M92 olvasó Wifi kapcsolatán keresztül készülékükre tölthetnek könyveket, dokumentumokat, zenét bárhol ahol Wifi kapcsolat létesíthető. Akár az otthoni, akár nyilvános kapcsolatot használva könnyen válogathat a több tízezer ingyenes és a sok százezer megvásárolható elektronikus kiadvány közül. Előfizetve nemzetközi lapokra, Wifi kapcsolatot használva reggelre készülékén várja Önt kedvenc újságja legyen az a The New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, The Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung, vagy éppen a Le Monde.

WebKit böngésző:

WebKit böngésző segítségével könnyedén tudja olvasni kedvenc weboldalait kihasználva a wifi kapcsolat adta mobilitást. Üljön be egy kávézóba tervezze meg napját, nézze meg a legújabb híreket, olvassa el kedvenc magazinját, válassza ki az esti programot, majd folytassa az éppen olvasott könyvét miközben elfogyaszt egy illatos croissant egy csésze cappuchino mellett.


ONYX BOOX M92 az összes olyan funkciót magába foglalja, melyre a modern olvasás szerelmeseinek szüksége lehet.

 • magyar nyelv mellett több nyelv támogatása
 • Wacom érintőképernyő
 • hatalmas felbontás
 • interaktív tartalomjegyzék-követés
 • legutóbb olvasott könyv folytatása onnan, ahol abbahagyta
 • könyvoldal, szöveg nagyítás funkciója
 • Fájl kezelés SD-kártyán vagy belső memórián (kivágás, másolás, beillesztés, átnevezés)
 • könyvtártartalom nézet-megjelenítése a már megszokott Részletek, Miniatűrök, és Listarendezés szerint
 • szabad szöveges angol keresési mód, és szótárfunkció StarDict szótárakkal
 • Sketchbook - teljes kijelzős rajzolási, jegyzetelési funkció melyet PDF-be ki tud exportálni
 • eKönyvekbe szabadon tud jegyzetelni
 • MP3 lejátszási funkció
Az ONYX prémium borítótok a legfinomabb műbőrből készülnek. Talán még a földrengéstől is megvédi az e-könyv olvasót, de a képernyő alakjára tökéletesen simuló szivacs teljeskörű biztonságot nyújt a eInk-kijelzőnek, valamint a készüléket is megóvja a karcolások és rázkódások ellen. Minden gomb, és csatlakozó elérhető a speciálisan ezekre a készülékekre kialakított tokokon. Sőt a bőrtokban lehetősége van arra is. hogy névjegykártyát, hitelkártyát, vagy néhány jegyzetet magával vigyen, bárhova is megy, hiszen a 21. század a mobilitásról szól. Az egyedi borító pedig elegáns és divatos külsőt kölcsönöz az ONYX BOOX M92-nek.
M92 Prémium bőrtok


Kijelző:9,7” (24,6cm) E-Ink érintő kijelző 1200px x 824px
Ajánljuk:azoknak akiknek fontos az összetett szövegek, ábrák megjelenítése
Processzor:800MHz Cortex (i.MX508) CPU
Árnyalat megjelenítés:16 szürkeárnyalat
Memória:4GB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC
Alkatrész, kiegészítő:Stylus® vezérlő pálca; USB kábel, jótállási jegy, használati útmutató
Op. Rendszer:Linux OS
WiFi Kapcsolat:802.11b/g/n (11/54/300 Mbit/s) szabvány
Használhatóság:0 és 40 ºC között
Elérhetőség:Nem Rendelhető
Támogatott karaktertábla:UTF - 8 és teljeskörű magyar karakter táblázat
Átlagos lapozás egy feltöltéssel:akár 8000-10000 oldal file formátumtól függően
Akku:Li-Polymer 1600 mAh
Fejhallgató:3.5mm sztereó jack
Méretek:243 mm x 179 mm x 12 mm
Súly:520g
I/O:USB 2.0 SD/SDHC Card, 32 GB max
Jótállás:12 hónap
Támogatott formátumok:Adobe DRM, EPUB, PDF, TXT, FB2, DOC, HTML, CHM, mobi, DjVu, PDB, FB2, ZIP, MP3, WAV, JPG, GIF, PNG, TIFF, BMP
Támogatott nyelvek:magyar, angol, kínai, német, francia, holland, spanyol, portugál, orosz, stb.
Kompatibilitás:Onyx Passion tok ajánlott, hogy sérüléstől védje készülékét