Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.ONYX BOOX i62 Espresso

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6”E-Ink érintőkijelző 800x600 px
Árnyalat megjelenítés: 16 szürkeárnyalat E-ink (Pearl)
Processzor: 800MHz Cortex A8 CPU
Memória: 4GB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC
WiFi Kapcsolat: 802.11b/g/n (11/54/300 Mbit/s) szabvány
I/O: USB 2.0 SD/SDHC Card, 32 GB max
Méret: 171 mm x 125 mm x 11 mm
Elérhetőség: Nem rendelhető

Megérkezett minden idők leggyorsabb érintő kijelzős E-könyv olvasója!

Az ONYX International® bemutatja legújabb készülékét: az ONYX BOOX i62 Espresso-t !Beépített IEEE 802.11b/g/n szabványú WiFi vevőjével akár 300 Mbit/s átvitelű szélessávú internet böngészésre van mód, a gyárilag telepített webböngésző könnyű kezelhetőségével valamint a lélegzetelállítóan nagy kijelzőn és a kategória leggyorsabb 800 MHZ-es Cortex processzorával támogatva soha nem látott böngészési élményt tud nyújtani.

Divatos megjelenésű, sötét, matt színben tündöklő, szuper vékony, 1 cm vékony készülékház, kifinomult és elegáns vonalak jellemzik.


Támogatja az összes népszerű formátumot, úgymint: PDF , EPUB PDF, DOC, XLS, PPT, CHM, PDB, MOBIPOCKT, FB2, DJVU, TXT, HTML valamint a legújabb MS Office® kiterjesztésű fájlokat is úgymint: PPTX, DOCx
Multimédiás lehetőségei között: MP3, WAV lejátszó programot, valamint JPEG, PNG, BMP, TIFF és GIF formátumú képmegjelenítést kapunk.


ONYX i62 Espresso az összes olyan funkciót magába foglalja mely a modern olvasás szerelmeseinek szüksége lehet.

  • többnyelv támogatása
  • könyvtár tartalom nézet megjelenítése a már megszokott Részletek,Miniatürök, és Lista rendezés szerint
  • szabad szöveges angol keresési mód, és szótár funkció
  • angol szövegfelolvasási funkció (TTS),
  • könyv oldal szöveg nagyítás funkciója
  • tartalomjegyzék követés
  • legutóbb olvasott könyv folytatása ott ahol abbahagyta
  • teljes kijelzős rajzolási, jegyzetelési funkció.

Alkatrész, kiegészítőhöz pluszban:

  • USB kábel
  • jótállási jegy, használati útmutató


WiFi kapcsolat:

A WiFi technológiát most már senkinek sem kell bemutatni, hiszen életünk része lett az utóbbi évek folyamán. Az Onyx i62 olvasó Wifi kapcsolatán keresztül készülékükre tölthetnek könyveket, dokumentumokat, zenét bárhol ahol Wifi kapcsolat létesíthető. Akár az otthoni , akár nyilvános kapcsolatot használva könnyen válogathat a több tízezer ingyenes és a sok százezer megvásárolható elektronikus kiadvány közül. Előfizetve nemzetközi lapokra, Wifi kapcsolatot használva reggelre készülékén várja Önt kedvenc újságja legyen az a The New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, The Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung, vagy éppen a Le Monde.


MOST TÖBB, MINT 300 KÖNYV AJÁNDÉKBA 4 GB-os belső memóriája több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, amelyre most mi több, mint 300 könyvet előre elhelyezünk, hogy azonnal beleolvashasson kedvenc klasszikusaiba és most kiadott siker könyvekbe.

WebKit böngésző:


WebKit böngésző segítségével könnyedén tudja olvasni kedvenc weboldalait kihasználva a wifi kapcsolat adta mobilitást. Üljön be egy kávézóba tervezze meg napját, nézze meg a legújabb híreket, olvassa el kedvenc magazinját, válassza ki az esti programot, majd folytassa az éppen olvasott könyvét miközben elfogyaszt egy illatos croissant egy csésze cappuchino mellett.

Az ONYX prémium borítótok a legfinomabb műbőrből készülnek. Talán még a földrengéstől is megvédi az e-könyv olvasót, de a képernyő alakjára tökéletesen simuló szivacs teljeskörű biztonságot nyújt a eInk-kijelzőnek, valamint a készüléket is megóvja a karcolások és rázkódások ellen. Minden gomb, és csatlakozó elérhető a speciálisan ezekre a készülékekre kialakított tokokon. Sőt a bőrtokban lehetősége van arra is. hogy névjegykártyát, hitelkártyát, vagy néhány jegyzetet magával vigyen, bárhova is megy, hiszen a 21. század a mobilitásról szól. Az egyedi borító pedig elegáns és divatos külsőt kölcsönöz az ONYX BOOX i62-nek.
Passion Blacki62 passion barna


Kijelző: 6”E-Ink érintőkijelző 800x600 px
Árnyalat megjelenítés:16 szürkeárnyalat E-ink (Pearl)
Processzor:800MHz Cortex A8 CPU
Memória:4GB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC
Operációs rendszer:Linux OS
WiFi Kapcsolat:802.11b/g/n (11/54/300 Mbit/s) szabvány
I/O:USB 2.0 SD/SDHC Card, 32 GB max
Fejhallgató:3.5mm sztereó jack
Támogatott formátumok:Adobe DRM, EPUB, PDF, TXT, FB2, DOC, HTML, CHM, mobi, DjVu, MP3, WAV, JPG, GIF, PNG, TIFF, BMP
Támogatott nyelvek:magyar, angol, kínai, német, francia, holland, spanyol, portugál, orosz, stb.
Támogatott karaktertábla:UTF - 8 és teljeskörű magyar karakter táblázat
Átlagos lapozás egy feltöltéssel:akár 8000 oldal file formátumtól függően
Akku:Li-Polymer 1600 mAh
Méret:171 mm x 125 mm x 11 mm
Súly:238g
Használhatóság:0 és 40 ºC között
Jótállás:12 hónap
Elérhetőség:Nem rendelhető