Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.Onyx BOOX C67S Classic - 6” E Ink® HD

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6-inch E Ink® Pearl HD (Electronic Paper Display; 16-level grayscale), felbontás: 1024 × 758 px
Támogatott formátumok: Dokumentumok és könyvek: EPUB és PDF (méretezhető) Adobe DRM-mel (ADEPT), MOBI (Amazon Kindle MOBIPOCKET DRM nélkül), TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, FB2, PDB, DjVu, ZIP, JPG, GIF, TIFF, BMP, PNG
Szín: Fekete
Nyelv: Menü nyelve: angol ( támogatja az ékezetes magyar karaktereket. )
Elérhetőség: Nem rendelhető

Onyx BOOX C67S Classic - 6” E Ink® HD e-könyv olvasó Midiapolis Drive & News Reader -rel

A klasszikus olvasás újrafeltalálva

 • A gyönyörűen éles 6” E Ink® HD e-papír kijelző segíti a simulékony oldallapozást. Az olvasás élménye szemfáradság nélkül, a hagyományos papír alapúéhoz hasonlít és nincs zavaró tényező, mint más kijelzők esetén a napfény.
 • Egy feltőltéssel akár 8 hétig használható akkumulátora a Classic-ot tökéletes társsá teszi a hosszú utakra.
 • Támogatja a legnépszerűbb e-könyv formátumokat: PDF margóhoz igazítással, EPUB, MOBI
 • ÚJ: Online mentést készíthet e-könyv gyűjteményéről a Midiapolis Drive segítségével. Töltsön fel, vagy le fájlok másodpercek alatt a gyors Wi-Fi kapcsolat által ingyen!
 • ÚJ: Olvassa kedvenc oldalait, blogjait, RSS-eit a
Midiapolis News Reader segítségével ingyen.
 • Vigyen magával több mint 2500 könyvet, tartsa magánál könyvtárát, bármerre is megy.
 • A speciális PDF átméretező technológia által a több oszlopos dokumentumokat egy oszlopba rendezve még egyszerűbben olvashatja.
 • Vezeték nélküli frissítések
 • Könyebb, mint egy könyv és elfér a zsebében

Onyx BOOX Classic minden korosztályú olvasó számára alkalmas,főképp azoknak, akik az egyszerű, minőségi és jó árú megoldásokat kedvelik.

A Midiapolis Drive által gyors hozzáférést kap a felhőben tárolt e-könyv tárhelyéhez. Töltsön fel és le fájlok másodpercek alatt. Ossza meg a világgal azokat. A Midiapolis News Reader egy átfogó hírolvasó. Olvashatja kedvenc oldalait, blogjait kényelmesen az e-olvasóján.

Mindezt ingyen!

Miért válassza az Onyx BOOX Classic-ot?

Minden könyv, bárhol, bármikor

A Midiapolis Drive 2 GB ingyen tárhelyet ad, így e-könyveit, dokumentumait, magazinait egy helyen tárolhatja. Kattintson, töltse le és olvasson.

A Midiapolis Drive több, mint egy tárhelyszolgáltatás. Az e-könyvek, képek, videók feltöltése mellett szerkeszthet, létrehozhat és megoszthat dokumentumokat.

Jelenítse meg minden fájlját egy böngésző segítségével okostelefonján, tabletjén, vagy számítógépén. Bármerre jár, e-könyvei és fájljai követik.

Olvassa kedvenc híreit és blogjait e-papíron

A Midiapolis News alkalmazássan kényelmesen olvashatja kedvenc weboldalait, blogjait és mast. Bármennyi forrást és RSS-t képes kezelni online és offline is. Minden szinkronizálható a számítógéppel és az e-olvasóval.

Gyönyörű e-papír kijelző

Az elektronikus papír kijelző nem okoz szemfájdalmat és a tabletekkel ellentétben lehetővé teszi a napfényben való olvasást. Genuine E Ink® kijelző 1024×758 pixels felbontással garantáltan jobb minőségű, mint az Amazon Kindle 5.

Széleskörű formátum támogatás

Classic olvassa a legnépszerűbb e-könyv formátumokat úgy mint a PDF (Adobe DRM-el is), EPUB (Adobe DRM-el is), MOBI (Mobipocket by Amazon Kindle) és Microsoft Word.

Speciális PDF átméretező technológia

A technológia segítségével egyszerű szöveget nyerhet ki a PDF oldalakból és kényelmesen olvashatja egyoszlopos változatban anélkül, hogy jobbra-balra kellene görgetnie, vagy a betűméretet át kellene állítania.

Egyszerű használat

A Classic kezelő felülete az egyszerűségre törekszik. interface has been designed with simplicity in mind. Már az Access is elérhető és a gyorsabb könyvolvasás érdekében csak érintse meg a könyvborítót a főképernyőn és folytassa az olvasást.

Az Onyx BOOX Classic folyamatosan fejleszti a leggyakrabban használt beállításokat, úgy mint a betűtípus beállítása.

Akár 8 hétig egy akkumulátor töltéssel

Az Onyx BOOX Classic gyors és hatékony. Magas szintű kényelmet, stabilitást és egyszerű használatot biztosít. A tabletekkel ellentétben hetekig üzemel, nem órákig. A Classic hosszantartó akkumulátor élettartammal bír - akár 10000 oldallapozás. *

Akár 56000 e-könyv a zsebében

Tartsa könyvtárát mindig magánál, bárhol is jár. Akár 56 ezer e-könyv, magazine, és más e-kiadvány egy helyen. Tárolja fájljait kényelmesen SD kártyán. Ne törölje a régebbi újságokat, vagy könyveket.

Személyre szabott olvasási élmény

Egyszerű személyre szabott olvasási élmény. A Classic lehetővé teszi a betű méret állítást akár 60 szinten. Olvasás közben változtathatja a képernyő tájolását és választhat Portré vagy Tájkép módok közül. Olvasson kedvére.

Gyors Wi-Fi kapcsolat

Az Onyx BOOX Classic egyszerűen kapcsolódik Wi-Fi hálózatokhoz így bárhol hozzáférhet a Midiapolis Drive-hoz.

Vezeték nélküli frissítések

Töltse le a legújabb frissítéseket, alkalmazásokat és Android operációsrendszert. Töltse le az új lehetőségeket, amint elérhetőek.

Védelem a HIGAARD™ tokok által

A szilárd formatervezés megóvja e-könyv olvasóját a sérülésektől. A karcsú formához igazodó eco borítás is a tökéletes design része. A felhelyezett borítóval is könnyedén elérheti a Classic navigációs gombjait, miközben a lekerekített szélek jól illeszkednek a kezébe. A borító egyben támaszték is. Hajtsa hátra és olvasson kényelmesen egy kézzel.

MOST TÖBB, MINT 300 KÖNYV AJÁNDÉKBA

A készüléke belső memóriája több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, amelyre most több mint 300 könyvet előre elhelyeztünk, hogy azonnal beleolvashasson kedvenc klasszikusaiba, aktuális kötelező irodalomba és most kiadott sikerkönyvekbe.

Mi van a dobozban?

 • Onyx BOOX C65S Classic
 • Micro USB kábel
 • Használati útmutató
 • Garancia jegy

Kijelző:6-inch E Ink® Pearl HD (Electronic Paper Display; 16-level grayscale), felbontás: 1024 × 758 px
Akkumulátor:1700 mAh Li-ION Polymer
Méretek:170 × 117 × 8.7 mm
Súly:210g
Processzor:Freescale i.MX Cortex A8 1.0 GHz
Memória:512 MB
Memória Kapacitás:4 GB (a ténylegesen használható kevesebb)
WiFi Kapcsolat:(802.11b/g/n)
I/O:microUSB 2.0, microSD (32 GB-ig)
Operációs rendszer:Android 4.2.2
Támogatott formátumok:Dokumentumok és könyvek: EPUB és PDF (méretezhető) Adobe DRM-mel (ADEPT), MOBI (Amazon Kindle MOBIPOCKET DRM nélkül), TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, FB2, PDB, DjVu, ZIP, JPG, GIF, TIFF, BMP, PNG
Szín:Fekete
Nyelv:Menü nyelve: angol ( támogatja az ékezetes magyar karaktereket. )
Elérhetőség:Nem rendelhető