Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.Onyx Boox C67ML After Glow 2

ajánlott

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6" E Ink HD (1024x758 élesebb, tisztább kép) beépített háttér világítással
Háttérvilágítás: Van
Akkumulátor: 1700mAh Li-ION Polymer
Támogatott formátumok: EPUB és PDF (re-flow) Adobe DRM-mel (ADEPT), MOBI (Amazon Kindle MOBIPOCKET DRM nélkül), TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, DOCX (Word) FB2, PDB, DjVu, ZIP, XLS, XLSX (excel), PPT, PPTX (PowerPoint) Audio: MP3, WAV Képek: JPG, GIF, PNG,
Op. Rendszer: Android 4.2.2 Google Play-el (vezetéknélküli frissítések)
Elérhetőség: Nem rendelhető.

6” hüvelykes eTinta érintő kijelzős Android 4.2 alapú, e-könyv olvasó Google Play™ alkalmazással

Onyx Boox After Glow 2 olvasót azoknak a fanatikus olvasóknak találták ki, akiknek nagyszerű funkciókkal ellátott, gyors teljesítményre és magas minőségű e-könyv olvasóra van szükségük. Minden idők talán legsokoldalúbb e-könyv olvasója, mely ötvözi a tabletek nyújtotta szolgáltatásokat az e-könyv olvasók kijelzőjével. Ez az eddigi legszebb háttérvilágítással rendelkező 6 hüvelykes érintő kijelzőjű Onyx e-könyv olvasó!

● ÚJ: Speciális Android 4.2 kiadás beépített Google Play szolgáltatással, hogy alkalmazások, e-könyvek millióit érhesse el és használja kedve szerint az e-tinta kijelzőn.

● FEJLESZTÉS: Két magos processzora sokkal gyorsabb, mint az előző generációs After Glow e-könyv olvasónk. Modern processzorral és több RAM memóriával hatékonyan használhatja az Android alkalmazásokat.

● FEJLESZTÉS: Az új eszköz kialakítás hatékonyabb akkumulátor használatot és fogyasztást tesz lehetővé. Ez hosszabb használatot jelent ugyanazon teendők elvégzésekor. Akár 8 hétig is működhet egy feltőltéssel.

● ÚJ: Olvasási előzmények által megállapítható, hogy mennyi idő van még hátra a könyv befejezéséig.

● FEJLESZTÉS: Barátságosabb kezelői felület – Multi-gesture® két ujjas érintő felület melynek segítségével bármikor nagyíthatja az épp olvasott szövegeket – fókuszban az olvasási élmény!

● FEJLESZTÉS: Több olvasó alkalmazás használata – e-könyvek megnyitása a kedvenc alkalmazással pl. CoolReader, AlReader, FBReader and mások

● ÚJ: installált Google Calendar alkalmazás segítségével egy elektronikus naptárrá változtathatja az e-könyv olvasóját

● ÚJ: Szembarát háttérvilágítás – a gyönyörű 6 hüvelykes E Ink® HD kijelző magas felbontással (1024×758 px, 212 dpi) és egy gombnyomással bekapcsolható háttérvilágítással a szövegeket és a képeket élesebbé teszi. Nincs zavaró tényező, még a napfény sem gátolja a szabad olvasásban.

● IVONA-felolvasó rendszerrel ellátva. Hallgassa meg az e-könyveket a beépített hangszóróval, vagy vezetéknélküli Bluetooth hangszóval, vagy fejhallgatóval. (bizonyos nyelveken)

● Fejlett PDF átméretező technológiával a több-oszlopos PDF-eket egy oszlopba rendezve olvashatja.

● Szótárak a QuickDic támogatásával. Több, mint 75 szótár már letölthető.

Kijelző:6" E Ink HD (1024x758 élesebb, tisztább kép) beépített háttér világítással
Háttérvilágítás:Van
Akkumulátor:1700mAh Li-ION Polymer
Méretek:170 × 117 × 8,7 mm
Súly:184 g
Támogatott formátumok:EPUB és PDF (re-flow) Adobe DRM-mel (ADEPT), MOBI (Amazon Kindle MOBIPOCKET DRM nélkül), TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, DOCX (Word) FB2, PDB, DjVu, ZIP, XLS, XLSX (excel), PPT, PPTX (PowerPoint) Audio: MP3, WAV Képek: JPG, GIF, PNG,
Op. Rendszer:Android 4.2.2 Google Play-el (vezetéknélküli frissítések)
I/O:miniUSB 2.0, 3.5mm audio csatlakozó, SD card (32 GB-ig)
WiFi Kapcsolat:Wi-Fi (802.11b/g/n)
Memória:4GB
Elérhetőség:Nem rendelhető.