Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.ONYX BOOX C65 Storia HD

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6” HD Storia E-Ink PEARL HD érintőkijelző 1024*758 px
WiFi Kapcsolat: 802.11b/g/n (11/54/300 Mbit/s) szabvány szabványos titkosítás: WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK vagy titkosítás nélkül (hálózati szolgáltatás saját SSID)
Támogatott karaktertábla: angol, kínai, német, francia, holland, spanyol, portugál, orosz, magyar menü hamarosan, a magyar karaktereket tökéletesen megjeleníti
Elérhetőség: Nem rendelhető

Az ONYX BOOX bemutatja legújabb e-könyv olvasóját: az ONYX BOOX C65 Storia HD

Megérkezett a idők leggyorsabb, a legújabb technikájú, különleges színű érintő kijelzős, Onyx e-könyv olvasója!

Divatos megjelenésű, burgundi matt színben tündöklő, szuper vékony, 8,7 mm vékony készülékház, kifinomult és elegáns vonalak jellemzik.

25 %-kal élesebb HD felbontás, érintőképernyő, ultra gyors processzor – Kell ennél több?

A legújabb érintőképernyős technológiával van felszerelve, amely elektronikus papír EPD Pearl ®, a 16 szürkeárnyalatos HD felbontású kijelzője. Képernyő egyedi tulajdonságának köszönhetően szöveget úgy jeleníti meg, mint a hagyományos papír könyv esetén. Óriási felbontása, korábbi kijelzőkhöz képest 25%-kal élesebb képmegjelenítésének köszönhetően Ön szemfáradság nélkül olvashatja könyveit.

Az Android operációs rendszer kifogástalanul egyesíti a mobil rendszerek funkcióit. Android alkalmazások segítségével a készülék lehetőségei kiaknázhatóak. Így lesz az Onyx Boox Storia sokoldalú e-könyv olvasó, az Ön igényeire szabva.

Multi Touch érintő kijelző – érintő technológiának segítségével már nem kell használni a dedikált tollat, mint a korábbi modellek esetében. Egy másik funkció a multi-touch, amit eddig csak mobil telefonokon vagy tableteken használhattak, melynek segítségével még könnyebben használhatja az olvasóját.

Extra erős akkumulátor - Boox teljes mértékben kihasználja az új generációs képernyő (elektronikus papír) előnyeit, amelyre jellemző az alacsony energiafogyasztás. Minden feltöltés akár több hetes használatot tesz lehetővé így akár több mint 10000 oldalt tud elolvasni.

Olvasás számos formátumban! Boox C65 Storia HD tudja olvasni a legnépszerűbb e-könyv és képfájl formátumokat Támogatja az összes népszerű formátumot, úgymint: PDF , EPUB PDF, DOC, XLS, PPT, CHM, PDB, MOBIPOCKET, FB2, DJVU, TXT, HTML valamint a legújabb MS Office® kiterjesztésű fájlokat is úgymint: PPTX, DOCx

Multimédiás lehetőségei között: MP3, WAV lejátszó programot, valamint JPEG, PNG, BMP, TIFF és GIF formátumú képmegjelenítést kapunk.

WiFi kapcsolat:

A WiFi technológiát most már senkinek sem kell bemutatni, hiszen életünk része lett az utóbbi évek folyamán. Az Onyx Storia HD olvasó Wifi kapcsolatán keresztül készülékükre tölthetnek könyveket, dokumentumokat, zenét bárhol ahol Wifi kapcsolat létesíthető. Akár az otthoni , akár nyilvános kapcsolatot használva könnyen válogathat a több tízezer ingyenes és a sok százezer megvásárolható elektronikus kiadvány közül. Beépített WiFi modul, valamint egy dedikált web böngésző segítségével azonnali hozzáférést biztosít a legfrissebb információkhoz és a legújabb kiadványokhoz a világ bármely pontján.

Android alapú böngésző: A böngésző segítségével könnyedén tudja olvasni kedvenc weboldalait kihasználva a wifi kapcsolat adta mobilitást. Böngészőjét a könnyű kezelhetőségével valamint a kategória leggyorsabb 1 GHz-es Cortex processzorával támogatva e-könyv olvasóban még sosem látott böngészési élményt tud nyújtani.Üljön be egy kávézóba tervezze meg napját, nézze meg a legújabb híreket, olvassa el kedvenc magazinját, válassza ki az esti programot, majd folytassa az éppen olvasott könyvét miközben elfogyaszt egy illatos croissant egy csésze cappuchino mellett!

MOST TÖBB, MINT 300 KÖNYV AJÁNDÉKBA

A készüléke belső memóriája több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, amelyre most több mint 300 könyvet előre elhelyeztünk, hogy azonnal beleolvashasson kedvenc klasszikusaiba, aktuális kötelező irodalomba és most kiadott sikerkönyvekbe.

ONYX BOOX C65 Storia HD az összes olyan funkciót magába foglalja mely a modern olvasás szerelmeseinek szüksége lehet.

 • Android operációs rendszer
 • külső programok telepítése melyek segítségével saját igényeire szabhatja készülékét
 • Multi-touch érintőképernyő
 • HD felbontás
 • Internetes tárhelyek előtelepítve: GoogleDrive, SkyDrive
 • interaktív tartalomjegyzék-követés
 • legutóbb olvasott könyv folytatása onnan, ahol abbahagyta
 • könyvoldal, szöveg nagyítás funkciója
 • Fájl kezelés SD-kártyán vagy belső memórián (kivágás, másolás, beillesztés, átnevezés)
 • könyvtártartalom nézet-megjelenítése a már megszokott Részletek, Miniatűrök, és Listarendezés szerint
 • szabad szöveges angol keresési mód, és szótárfunkció StarDict szótárakkal
 • eKönyvekbe szabadon tud jegyzetelni
 • MP3 lejátszási funkció

Kijelző:6” HD Storia E-Ink PEARL HD érintőkijelző 1024*758 px
Árnyalat megjelenítés:16 szürkeárnyalat (Pearl)
Processzor:1 GHz Cortex A8 CPU
Memória:512 MB RAM + 4 GB belső és 32 GB-ig bővíthető SDHC
Operációs rendszer:Android 2.3.1
WiFi Kapcsolat:802.11b/g/n (11/54/300 Mbit/s) szabvány szabványos titkosítás: WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK vagy titkosítás nélkül (hálózati szolgáltatás saját SSID)
I/O:USB 2.0 SD/SDHC Card, 32 GB max
Fejhallgató:3.5mm sztereó jack
Támogatott formátumok:ePUB, PDF ("reflow"), PRC/MOBI (bez DRM), DjVu, RTF, DOC, DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, HTML, FB2, CHM, PDB, TXT, ZIP, CBR, CBZ, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, MP3
Támogatott nyelvek:angol, kínai, német, francia, holland, spanyol, portugál, orosz, magyar menü hamarosan, a magyar karaktereket tökéletesen megjeleníti
Támogatott karaktertábla:angol, kínai, német, francia, holland, spanyol, portugál, orosz, magyar menü hamarosan, a magyar karaktereket tökéletesen megjeleníti
Lapozás:akár 10000 oldal file formátumtól függően
Akkumulátor:Li-Polymer 1700 mAh
Méretek:170 mm x 117 mm x 87 mm
Súly:171 g
Használhatóság:0 és 40 ºC között
Jótállás:12 hónap
Elérhetőség:Nem rendelhető