Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.ONYX Boox A62S Evolution

újdonság ajánlott

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6'' E Ink ® EPD (elektronikus papír)
Árnyalat megjelenítés: 16 szürke árnyalat (felbontás: 800x600)
Extra funkció: Elektromágneses érintőképernyő (tartozék érintő toll használatával)
Átlagos lapozás egy feltöltéssel: egy feltöltéssel akár több, mint 10 000 oldal lapozás
Elérhetőség: Nem Rendelhető

Könnyen használható és egyszerű e-könyv olvasó, mely kedvező árával mindenki számára elérhetővé teszi a csúcs minőségű e-könyv olvasást. E Ink ® (elektronikus papír) technológiájú 6 hüvelykes képernyőjét a stylus érintő tollal tudja vezérelni a modern formájú gombok mellett. Ez páratlanul magas szintű kényelmet biztosít olvasás közben.

A szürke tizenhat árnyalata

A 16 szürke árnyalattal és 800*600 as felbontású kijelzője nem bocsát ki fényt, úgyhogy nem károsítja a szemet és tökéletesen utánozza a hagyományos papír kinézetét.

Gyors, 800 MHz-es processzorával és nagy kapacitású akkumulátorral teszi lehetővé villámgyors lapozást és a hosszú működési időt. Az Onyx tollal kiemelhetünk, aláhúzhatunk vagy megjelölhetjük a számunkra fontos szövegrészeket. Emellett rajzolhatunk, szabadon jegyzetelhetünk, sőt kottát is írhatunk. Könnyű használhatóság és a valódi toll fogásához hasonló érzet jellemzi, az Ön kényelméért.

A készülék 4 GB flash memóriával rendelkezik, de bővíthető SD-kártyával akár 32 GB-ig így akár egy egész könyvtárat vihet a zsebében.

Rengeteg e-könyv formátumot tud olvasni !

Boox A62S Evolution olvasni tudja a legnépszerűbb e-könyv és képfájl formátumokat valamint támogatást nyújt az egyéni formátumok megjelenítéséhez. Legújabb verziójú szoftver segítségével támogatja a PDF és EPUB fájlokat Adobe DRM esetén pedig aktiválja DRM-védett tartalmak megjelenítéséhez. A könyvek, dokumentumok olvasása közben szabadon állíthatja a betűméretek és belenagyíthat a szövegbe, grafikákba.MOST TÖBB, MINT 300 KÖNYV AJÁNDÉKBA 4 GB-os belső memóriája több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, amelyre most mi több, mint 300 könyvet előre elhelyezünk, hogy azonnal beleolvashasson kedvenc klasszikusaiba és most kiadott sikerkönyvekbe.


ONYX BOOX A62S az összes olyan funkciót magába foglalja, melyre a modern olvasás szerelmeseinek szüksége lehet.

  • magyar nyelv mellett több nyelv támogatása
  • interaktív tartalomjegyzék-követés
  • legutóbb olvasott könyv folytatása onnan, ahol abbahagyta
  • könyvoldal, szöveg nagyítás funkciója
  • Fájl kezelés SD-kártyán vagy belső memórián (kivágás, másolás, beillesztés, átnevezés)
  • könyvtártartalom nézet-megjelenítése a már megszokott Részletek, Miniatűrök, és Listarendezés szerint
  • szabad szöveges angol keresési mód, és szótárfunkció StarDict szótárakkal
  • Sketchbook - teljes kijelzős rajzolási, jegyzetelési funkció melyet PDF-be ki tud exportálni
  • eKönyvekbe szabadon tud jegyzetelni
  • MP3 lejátszási funkció

Kijelző:6'' E Ink ® EPD (elektronikus papír)
Árnyalat megjelenítés:16 szürke árnyalat (felbontás: 800x600)
Extra funkció:Elektromágneses érintőképernyő (tartozék érintő toll használatával)
Processzor:800 MHz
Memória:4 GB
egyéb:Kényelmes oldalsó gombok (2x2) a készülék oldalain.
I/O:USB 2.0,
Fejhallgató:3,5 mm-es sztereó fejhallgató kimenet,
Bővíthetőség:SD memória kártya port 32GB-ig.
Akkumulátor:1600mAh Li-Polymer
Átlagos lapozás egy feltöltéssel:egy feltöltéssel akár több, mint 10 000 oldal lapozás
Támogatott formátumok:EPUB, PDF ("reflow"), PRC / MOBI (nem DRM), DjVu, RTF, DOC, DOCX, XLS / XLSX, PPT / PPTX, HTML, FB2, CHM, PDB, TXT, ZIP , CBR, CBZ, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, MP3
Jótállás:12 hónap
Elérhetőség:Nem Rendelhető