Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.KooB3 Touch!

Kiemelt paraméterek
Kijelző: eTinta Érintő kijelző: 6" SiPIX kijelző 600×800 pixels
Memória: 256MB DRAM, 2GB Belső memória
WiFi Kapcsolat: WiFi® 802.11b/g szabvány, beépített böngészővel
Extra funkció: Jegyzet hozzáfűzés oldalanként

MEGÉRKEZETT!

A 3. generációs, érintőképernyős Koobe olvasó megérkezett. A KooB3 Touch! készülék megadja azt a szabadságot melyre régóta várt hiszen modern és divatos kialakítása és a legújabb fejlesztésű kijelző mellett Wifi kapcsolattal és érintőképernyővel is rendelkezik, így adva meg a lehetőséget arra, hogy bármikor elérje az interneten kedvenc könyveit és olvasás közben egy újjal lapozhasson.


Megteheti ezt bárhol ahol vezeték nélküli internet elérhető mert a beépített IEEE 802.11b/g szabványú WiFi vevőjével akár 54 Mbit/s átvitelű szélessávú internet böngészésre van mód, a gyárilag telepített webböngésző segítségével megnézheti kedvenc weboldalait, böngészhet az interneten, sőt RSS üzeneteket is fogadhat.

Miként jeleníti meg a kedvenc könyveit? Akárcsak egy papír könyvet! Sőt, KooB3 Touch! megadja Önnek a lapozás élményét is.

Akár táblázatokat is tökéletesen kezeliAkár táblázatokat is tökéletesen kezeli

Ön is próbálkozott már elektronikus könyvek, elektronikus tartalmak olvasásával monitoron, PDA készüléken, vagy esetleg laptopon, de valahogy sose nyújtották azt az élményt, amit egy igazi könyv olvasásakor érez az ember. Szemünk nagyon hamar elfárad, ha a fenti eszközökön olvassa kedvenc könyvünket, sőt napfényben szinte lehetetlen használni őket. Az is nagyon bosszantó lehet, ha a legizgalmasabb résznél merül le az akkumulátor, és várni kell a következő feltöltésre, hogy tovább olvashassuk a könyvet.

Erre nyújt megoldást a Koobe Classic Plus, Junior és mostmár a KooB3 BeFree és Touch!.


  • Magyar nyelvű, egyszerű kezelőfelületének köszönhetően nagyon kényelmesen és könnyen használható a készülék. Egy újjal lapozhat, így téve az olvasást egyszerűbbé és gyorsabbá. Akár kényelmesebben, mint egy hagyományos könyv esetében!


A következő tartozékok, kiegészítők vannak a csomagban:

  • Akkumlátor
  • Fülhallgató
  • Kézi szövet akasztó
  • USB adatkábel
  • Hálózati töltő
  • Jótállási jegy

Hamar lemerül laptopja? Ilyen a Koobe-val nem fordulhat elő, mert egyszeri feltöltéssel akár több mint 7000 oldalt is meg tud jeleníteni. Így 15 könyvet is kiolvashat anélkül, hogy tölteni kéne készülékét!Kijelző:eTinta Érintő kijelző: 6" SiPIX kijelző 600×800 pixels
Árnyalat megjelenítés:8 szürkeárnyalat
Processzor:Samsung ARM9 400MHz
Memória:256MB DRAM, 2GB Belső memória
Bővíthetőség:16 GB-ig bővíthető SDHC
Billentyűzet:Angol QWERTY kiosztás
I/O:USB2.0 SD/SDHC/MMC Card,16GB max
Fejhallgató:3.5mm sztereó audio jack
WiFi Kapcsolat:WiFi® 802.11b/g szabvány, beépített böngészővel
Extra funkció:Jegyzet hozzáfűzés oldalanként
Támogatott formátumok:PDF; EPUB; TXT; HTML; DOC; MP3; WOL; CHM; RAR/ZIP; BMP; JPG; GIF; PDB; FB2; DjVu; LIT Adobe DRM
Támogatott karaktertábla:UTF - 8 és teljes körű magyar karakter táblázat
Támogatott nyelvek:magyar, angol, kínai, orosz, török, francia, spanyol, német, holland, japán, koreai, észt, román, lengyel, ukrán
Akkumulátor:Li-Polymer 1500 mAh
Méret:189 mm × 126 mm × 9.9 mm
Súly:240g (akkuval)
Használhatóság:0 és 40 ºC között
Jótállás:12 hónap
Átlagos lapozás egy feltöltéssel:akár 7000 - 8000 oldal file formátumtól függően