Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Kobo Clara HD e-könyv olvasó fekete

újdonság

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6” Carta E-Ink érintő képernyő, 300 ppi, nyomtatási minőség
Belső tárhely: 8 GB belső memória
Háttérvilágítás: ComfortLight PRO – Csökkenti a kék fény hatását a kényelmes éjszakai olvasás érdekében
Támogatott formátumok: 14 formátum támogatása (EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR)
WiFi Kapcsolat: Wi Fi 802.11 b/g/n
Elérhetőség: Hamarosan


Merülj el a történetetekben a legnagyobb, legélesebb képernyőjű kijelzőnkben

6” Carta E Ink 300 ppi-s érintő kijelző nyomtatott könyv méretű és minőségű olvasási élményt nyújt a széltől-szélig tartó, papírkönnyű és órákon keresztül is könnyen kézre eső formatervezésnek köszönhetően. Soha többé nem akarja majd letenni!

Lefekvés előtt olvasók örüljetek, megérkezett a ComfortLight PRO háttérvilágítás!

A kék-fény kibocsátást lecsökkentett háttérvilágításnak köszönhetően, az éjszakai olvasási élmény még talán sose volt ennyire nagyszerű miközben az olvasás utáni alvást készülékünk nem befolyásolja.

Kék-fények rövid fény hullámai jobban szétszóródnak, mint, más látható fényhullámok ezért szemük jobban fárad, rongálódik. Emellett az agyműködést fokozzák, ezért alvás előtt nem ajánlott mobil telefont, tabletet, TV-t nézni.

Kobo Clara HD sötétedésre automatikusan megváltoztatja a háttérvilágítás színét úgy, hogy Önnek a legkényelmesebb legyen az olvasás. Kobo Clara HD készülék éjszakai olvasása után élvezze a nyugodt alvást és kipihent ébredést!


ComfortLight PRO – Miként működik

Környezeti fényérzékelő segítségével meghatározhatjuk, hogy milyen fényes a képernyőt szeretnénk. A természetes fény beállítások funkcióban kiválaszthatja a világítás színét, a gyertya fénytől kezdve a napfényig.


Az éjszakai kék-fény kibocsátás csökkentése segít pihenni és mélyebben aludni, ezért ha az automatikus beállítás be van kapcsolva, akkor fokozatosan alkalmazkodik a megfelelő háttérvilágítás színével a napszaktól függően. Lehet, hogy észre sem veszi a folyamatos változást!

A kék fény kibocsátás napközben tulajdonképpen egy jó dolog! Ez segít minket felébredni, ettől leszünk éberek és koncentráltak. Az automatikus beállítás be kapcsolása esetén arra törekszünk, hogy megfelelő mennyiségű kék fényt kapjon szeme, amíg a nap fent van.


Kitárul a végtelen olvasási lehetőségek birodalma

Megnövelt 8 GB tárhellyel, a Kobo Clara HD akár 6000 e-könyvet képes tárolni ezzel minden olvasási igényt kielégítve
Kobo’s eBookstore egy kattintásra elérhetővé teszi a több mint 5 millió címet és most kétszer több e-könyvet tud magával vinni, mint korábban a megnövelt tárhelynek köszönhetően.

Olvass szokásaid szerint!

Nincs két egyforma Könyvimádó, szóval alakítsa e-könyv olvasási élményét egyénisége szerint a TypeGenius egyedi Kobo alkalmazás segítségével és válasszon a több mint 50 betű méret és 11 betűtípus közül a megszámlálhatatlan támogatott formátumú e-könyvek olvasása közben. A közel egy hónapos üzemidővel akár otthon is hagyhatja töltőjét. Kobo Clara HD e-könyv olvasóval sosem kell abba hagynia amit szeret – az olvasást.

Kijelző:6” Carta E-Ink érintő képernyő, 300 ppi, nyomtatási minőség
Súly:166 g
Méret:159.6 x 110 x 8.35 mm
Belső tárhely:8 GB belső memória
Háttérvilágítás:ComfortLight PRO – Csökkenti a kék fény hatását a kényelmes éjszakai olvasás érdekében
Használhatóság:TypeGenius: 11 különböző betűtípus és több mint 40 betűtípus stílus Exclusiv betűtípus  méret és élesség beállítás
Támogatott formátumok:14 formátum támogatása (EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR)
WiFi Kapcsolat:Wi Fi 802.11 b/g/n
I/O: Micro USB
Nyelv:English, French, German, Spanish, Dutch, Italian, Brazilian, Portuguese, Japanese, Turkish
egyéb:Reklám mentes
Elérhetőség:Hamarosan

Kapcsolódó anyagok