Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.Kobo Aura H2O e-könyvolvasó

újdonság ajánlott

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6,8 hüvelykes (=17,3 cm-es képátló) - felbontása: ultra HD (ultra High Definition) 1430 * 1080 pixel, szupernagy felbontású, 265 dpi (=265 képpont hüvelykenként)
Háttérvilágítás: beépített ComfortLight technológia
Belső tárhely: 4GB
Bővíthetőség: microSD kártyával 32 GB-ig
Támogatott formátumok: PDF, EPUB, MOBI, RTF, TXT, HTML, XHTML, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, CBZ, CBR
Vízálló: 1 méter vízmélység és legfeljebb 30 perc
Elérhetőség: Hamarosan érkezik


Gondtalan eOlvasás

Kobo Aura H2O az első prémium e-könyv olvasó, mely valóban lehetővé teszi az aggodalom nélküli olvasást a vízálló* és porálló kialakításának köszönhetően akár fürdők, strandok vagy az ágyban történő olvasás esetén. Emellett akár 2 hónapig is használható, így akkora szabadságot kölcsönöz, hogy bárhol olvashat ahova épp úton van. Tehát ha bedobja kádba vagy véletlenül ráborulna egy ital, az Ön Kobo Aura H2O olvasója továbbra is működni fog, úgy mint új korában. Csak a mellékelt ronggyal törölje szárazra a képernyőn, így folytathatja az olvasást.


Olvasson kényelmesen, éjjel-nappal!

A lenyűgöző extra-nagy, nem-csillogó 6,8 "Carta E Ink érintőképernyő, amely papír nyomtatás minőségű képet ad - akár napsütésben is. Szem terhelését a lehető legkisebb mértékűre csökkentettük bármilyen fényviszonyok között olvas és a teljes mértékben állítható ComfortLight technológia az olvasott oldalrairányítja a fényt és nem a szemébe. Emellett a Kobo Aura H2O ClarityScreen + segítségével nagyszerű olvasási élményt nyújt, tiszta, éles szöveg megjelenítéssel melynek köszönhetően így könnyűvé és élvezetessé teszi az olvasást.


Kényelmesen Önre szabható olvasási élmény

Szeme el szokott fáradni? Válasszon a 24 betűméretből, ha azt szeretné, hogy kényelmesebben olvasson, és ha igazán személyre szabott olvasási élményt szeretne akkor válasszon a 11 különböző betűtípusból. Állítható margó szélesség segít, szövegkiemelés, szabad szöveges jegyzetek és a beépített szótár egy érintéssel elérhető – ezekkel a nagyszerű funkciókkal a Kobo Aura H2O lehetővé teszi, hogy magasabb szintre fejlessze az olvasás élményét.

Kobo Aura H2O eReader egyedül a Kobo Aura H2O Sleepcover védőtokkal kompatibils.

  • IP67 Certified. Vízálló 30 percig 1 méter mély vízben ha a csatlakozó fedél zárva van

Kijelző:6,8 hüvelykes (=17,3 cm-es képátló) - felbontása: ultra HD (ultra High Definition) 1430 * 1080 pixel, szupernagy felbontású, 265 dpi (=265 képpont hüvelykenként)
Háttérvilágítás:beépített ComfortLight technológia
Belső tárhely:4GB
Bővíthetőség:microSD kártyával 32 GB-ig
Processzor:1 GHz
Támogatott formátumok:PDF, EPUB, MOBI, RTF, TXT, HTML, XHTML, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, CBZ, CBR
WiFi Kapcsolat:802.11 b/g/n szabvány
Méret:179 * 129 * 9,7 mm
Súly:233 gramm
Vízálló:1 méter vízmélység és legfeljebb 30 perc
Elérhetőség:Hamarosan érkezik