Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Kobo Aura Edition 2

újdonság ajánlott

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6" Carta E Ink érintőkijelző 1024 x 768
Kijelző felbontás: 1024 x 768
Háttérvilágítás: van, beépített ComfortLight technológia
Belső tárhely: 4 GB
Bővíthetőség: microSD kártyával 32 GB-ig
Támogatott formátumok: PDF, EPUB, MOBI, RTF, TXT, HTML, XHTML, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, CBZ, CBR
egyéb: Reklám mentes
Elérhetőség: Hamarosan érkezik


Fedezze fel milyen egyszerű és természetes olvasási élményt nyújt a Kobo Aura 2nd Edition e-könyv olvasó!


Merüljön el történetébe a 6” Carta eInk érintőképernyős, ultrakönnyű e-könyv olvasóval, amit akkor is kényelmes kézben tartani, ha órákon keresztül olvas. A papír nyomtatás-szerű képernyőn tükröződésmentesen olvashat akár tűző napsütésben is, illetve a beépített, állítható ComfortLight háttérvilágításnak köszönhetően késő este is olvashat. Kobo e-könyv bolt kaput nyit több mint 5 millió e-könyvhöz és a Kobo Aura e-könyv olvasón akár 3000 e-könyvet is tárolhat - soha nem marad olvasnivaló nélkül.

Fedezze fel a könyveket!

Ezt könnyen megteheti a személyre szabott könyv ajánlásoknak köszönhetően, melyeket az olvasási szokásai alapján választunk ki Önnek. A választásban segítségére lesz az Önhöz hasonló könyvolvasók értékelése és véleménye a kiválasztott e-könyvről.

Ne felejtse el a Kobo kiegészítőket, melyek tökéletesen illeszkednek e-könyv olvasójához!


Kézreeső és kényelmes

Fedezze fel milyen egyszerű és természetes olvasási élményt nyújt a Kobo Aura 2nd Edition e-könyv olvasó! Merüljön el történetében a 6” Carta eInk érintőképernyős, ultrakönnyű e-könyv olvasóval, amit a könnyűsúlyának köszönhetően akkor is kényelmes kézben tartani, ha órákon keresztül olvas. Talán sose akarja többé lerakni.


Olvasson éjjel vagy nappal, világosban vagy sötétben!

A papír nyomtatás-szerű képernyőn tükröződésmentesen olvashat akár tűző napsütésben is vagy világítsa meg olvasnivalóját és olvasson sötétben a beépített, igényei szerint állítható ComfortLight háttérvilágításnak köszönhetően. Mindegy, hogy ágyban vagy tengerparton van, az olvasás nagyon kényelmes a Kobo Aura e-könyv olvasón.


Tökéletes útitárs

Kobo Aura kézreeső és hordozható készülék ezért bárhova el tudja Önt kísérni. Szinte sose fog kifogyni az olvasnivalóból, hiszen a készülék memóriájában akár 3000 könyvet is el lehet tárolni. Az akkumulátora, használattól függően, akár 2 hónapnyi olvasást tesz lehetővé, ami megadja a szabadságot ahhoz, hogy egy feltöltéssel több könyvet is el lehessen olvasni.*


Nincs két egyforma olvasó

Nincs két egyforma Könyvimádó, szóval alakítsa e-könyv olvasását szokásai, egyénisége szerint és válasszon a több, mint 40 betű méret és 11 betűtípus közül a megszámlálhatatlan támogatott formátumú e-könyv olvasása közben. Az állítható margó szélesség, a kiemelési lehetőségek és a beépített szótárfunkciók szolgálják az Ön igényeit. Kobo Aura e-könyv olvasóval sosem kell abba hagynia amit szeret – az olvasást.


Nyisd fel a végtelen olvasás lehetőségét!

Volt már olyan, hogy befejezett egy könyvet és már azonnal szerette volna olvasni a folytatását?
Kobo’s eBookstore egy kattintásra elérhetővé teszi a több mint 5 millió címet ahol könnyen megtalálja a személyre szabottan Önnek szánt könyveket, melyek az olvasási szokásai alapján képződnek, és ahol meg tudja nézni az Önhöz hasonló olvasók értékelését, véleményét a kiválasztott e-könyvről.


Kijelző:6" Carta E Ink érintőkijelző 1024 x 768
Kijelző felbontás:1024 x 768
Háttérvilágítás:van, beépített ComfortLight technológia
Árnyalat megjelenítés:16 szürkeárnyalat
Belső tárhely:4 GB
Bővíthetőség:microSD kártyával 32 GB-ig
Processzor:1 GHz órajelű
Támogatott formátumok:PDF, EPUB, MOBI, RTF, TXT, HTML, XHTML, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, CBZ, CBR
WiFi Kapcsolat:wifi: 802.11 b/g/n szabvány
Méret:179 x 129 x 9,7 mm
Súly:233 g
egyéb:Reklám mentes
Elérhetőség:Hamarosan érkezik