Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

ICARUS ILLUMINA HD 3 e-könyv olvasó

Kiemelt paraméterek
Kijelző: 6 inch E Ink® HD (Elektronikus Papír kijelző; 16 színű szürkeárnyalatos) új generációs háttér világítású érintő kijelző, felbontás: 1024×758
Akkumulátor: 2800mAh Li-ION Polymer
Operációs rendszer: Android 4.2. Google Play Store-al
Támogatott formátumok: PDF, FB2, EPUB, RTF, TXT, HTM, CHM, PDB, DJVU, DJ
Processzor: Dual Core Cortex A9 1.0 GHz
Elérhetőség: Nem Rendelhető

Sötétben olvasás kényelmesen? ICARUS ILLUMINA HD 3 Google Play támogatással

Az Illumina a 3. generációs szintre lépett, mely az Android rendszernek köszönhetően sokkal több lehetőséget biztosít mint más e-könyv olvasó márkák. Nem csak az összes elérhető e-könyv formátumot kezeli, de még bármilyen, zárt környezetű e-könyv olvasók, mint a Kindle vagy Kobo applikációját is fel tudja telepíteni. Ami azt jelenti, hogy a világ összes e-könyvéhez hozzáférhet, anélkül, hogy egy e-könyv áruházhoz lenne kötve. Kell ennél több?

Telepítsen közkönyvtár alkalmazásait, futtasson újságok RSS megoldásait kényelmesen olvashata készüléken. Telepítsen felhő alkamazást mint a Dropbox és könyveit bárhol, bármikor elérheti. A lehetőségek végtelenek!

A vadi új Illumina egy fantasztikus széltől-szélig tartó érintő képernyővel!

Fizikai gombok segítik a lapozást és a középső érintő gombba épített led világítás teszi még formásabbá a készüléket. Az új Illumina hátlapjának anyagát puha, selymes, ujjlenyomatot alig hagyó anyagból készítettük a még kényelmesebb olvasás érdekében.


ICARUS ILLUMINA HD 3 egyik legnagyobb erénye az 1024*768 pixeles felbontású 6" E-Ink Carta tű éles, ragyogó kijelzője melynek segítségével napsütésben is tökéletesen tudja könyveit olvasni és még a szemét is pihenteti.
Az Illumina több érintőpontos képernyője segítségével úgy lapozhatja e-könyveit, mint egy papír könyvet, navigálhat a menüben egy ujj érintéssel. Nagyítani tudja vagy kicsinyíteni az épp olvasott könyveket két ujj segítségével pont úgy, mint egy mobil telefonon.
Beépített háttérvilágítás segítségével kényelmesen tud olvasni akár sötétben is. A világítás intenzitása könnyen állítható vagy akár ki is lehet teljesen kapcsolni.

Jelly Bean android rendszer nyújtotta, lehetőségek, melyek segítségével ki tudja alakítani a saját szokásainak legkedvesebb e-könyv megjelenítést és több ezer applikációt ér el segítségével

Wi-Fi 802.11 b/g/n kapcsolat segítségével több ezer könyvet le tud tölteni, bárhol ahol wifi hot-spot elérhető. Felhő alkalmazás segítségével bárhol el tudja érni könyveit.

8 GB belső memóriája kétszerese elődjének és könyvtárnyi könyvet tud készülékén tárolni, de ha ez se lenne elég akkor Micro SD memória kártya segítségével 32 DG extra tárhelyet tud készülékéhez adni.
Lithium Ion akumulátor kapacitását 40% növeltük (2800 mAh) elődjéhez képest (Illumina 2) mely bőven elég lehet több ezer oldal olvasásához.Olvasson kényelmesen éjjel-nappal!

Az Illumina beépített háttérvilágítását 8 LED teszi hatékonnyá az olvasást éjjel-nappal. Fényessége állítható, vagy akár teljesen ki kapcsolható. Sötétben javasoljuk, hogy alacsony világítási szinten használják, hogy kényelmes legyen szemüknek. A magas szintre állítás pedig nappal ajánlott, hogy még fehérebb legyen az e-papír kijelző.Az Illumina könnyebb, kisebb, mint a legtöbb könyv. 9 mm-es vékony háza keskenyebb, mint a legtöbb toll. Ideális e-könyv olvasó azoknak, akik sokat utaznak, naponta ingáznak vagy szeretik olvasással tölteni a szabadságukat. ICARUS ILLUMINA HD 3 bárhol lehetővé teszik, hogy elmerüljön kedvenc könyveiben! A tökéletes védelem a Perfect Fit tok teszi megfelelővé melynek műanyag háza a készülék formájához úgy, hogy egy kapát zsebébe is beleférjen.

Tökéletes PDF kezelés

Tökéletesen támogatja a PDF formátumban történő olvasást, hiszen a PDF reflow technológiának köszöntően a szöveget a képernyőhöz igazítja, bármilyen betűméretben olvas. Emellett rengetek lehetőség van a dokumentumok személyes igényeinek formázására és az érintő képernyő segítségével a gyors lapozásra.


A világ egy kattintásra!

Wi-Fi 802.11 b/g/n kapcsolat segítségével több ezer könyvet le tud tölteni, bárhol ahol wifi hot-spot elérhető. Felhő alkalmazás segítségével bárhol el tudja érni könyveit. Az Illumina a 3. generációs szintre lépett, mely az Google Play áruháznak köszönhetően sokkal több lehetőséget biztosít mint más e-könyv olvasó márkák. Nem csak az összes elérhető e-könyv formátumot kezeli, de még bármilyen, zárt környezetű e-könyv olvasók, mint a Kindle vagy Kobo applikációját is fel tudja telepíteni. Ami azt jelenti, hogy a világ összes e-könyvéhez hozzáférhet, anélkül, hogy egy e-könyv áruházhoz lenne kötve. Kell ennél több? Telepítsen közkönyvtár alkalmazásait, futtasson újságok RSS megoldásait kényelmesen olvashatja készüléken. Telepítsen felhő alkalmazást, mint a Dropbox és könyveit bárhol, bármikor elérheti. A lehetőségek végtelenek!

Kijelző:6 inch E Ink® HD (Elektronikus Papír kijelző; 16 színű szürkeárnyalatos) új generációs háttér világítású érintő kijelző, felbontás: 1024×758
Méret:118 × 168 × 9 mm
Súly:197 g
Akkumulátor:2800mAh Li-ION Polymer
I/O:miniUSB 2.0, SD card (32 GB-ig)
Operációs rendszer:Android 4.2. Google Play Store-al
Támogatott formátumok:PDF, FB2, EPUB, RTF, TXT, HTM, CHM, PDB, DJVU, DJ
Memória Kapacitás:8GB
Processzor:Dual Core Cortex A9 1.0 GHz
WiFi Kapcsolat:(802.11b/g/n)
egyéb:File Manager, Web Browser, Image Viewer, Library, Recent Reading, RSS reader, Notepad
Elérhetőség:Nem Rendelhető