Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Újdonságok

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition®


Koobe IRIS e-reader & multimédia


Hírek

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...


A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!


Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.Koobe Be Free

Kiemelt paraméterek
Kijelző: eTinta kijelző: 6”E-Ink kijelző 600×800 pixel,
Árnyalat megjelenítés: 16 szürkeárnyalat
Memória: 256MB DRAM, 2GB Belső memória
WiFi Kapcsolat: WiFi® 802.11b/g szabvány, beépített böngészővel
Méret: 18 9mm × 126 mm × 9.9 mm
Elérhetőség: Nem rendelhető

A 3. generációs Koobe olvasó megérkezett. A KooB3 Be Free készülék megadja azt a szabadságot melyre régóta várt hiszen modern és divatos kialaktítása és a legújabb fejlesztésű kijelző mellett Wifi kapcsolattal is rendelkezik, így adva meg a lehetőséget arra, hogy bármikor elérje az interneten kedvenc könyveit. Sőt hamarosan 3G adatkommunikációs technológiával felszerelt változat is elérhető lesz.


Megteheti ezt bárhol ahol vezetéknélküli internet elérhető mert a beépített IEEE 802.11b/g szabványú WiFi vevőjével akár 54 Mbit/s átvitelű szélessávú internet böngészésre van mód, a gyárilag telepített webböngésző segítségével megnézheti kedvenc weboldalait, böngészhet az interneten, sőt RSS üzeneteket is fogadhat.

Miként jeleníti meg a kedvenc könyveit? -Akár csak egy egy papír könyvet!

Akár táblázatokat is tökéletesen kezeliAkár táblázatokat is tökéletesen kezeli

Ön is próbálkozott már elektronikus könyvek, elektronikus tartalmak olvasásával monitoron, PDA készüléken, vagy esetleg laptopon, de valahogy sose nyújtották azt az élményt, amit egy igazi könyv olvasásakor érez az ember. Szemünk nagyon hamar elfárad, ha a fenti eszközökön olvassa kedvenc könyvünket, sőt napfényben szinte lehetetlen használni őket. Az is nagyon bosszantó lehet, ha a legizgalmasabb résznél merül le az akkumulátor, és várni kell a következő feltöltésre, hogy tovább olvashassuk a könyvet.

Erre nyújt megoldást a KooB3.


  • Magyar nyelvű, egyszerű kezelőfelületének köszönhetően nagyon kényelmesen és könnyen használható a készülék. Egy gombnyomással lapozhat, így téve az olvasást egyszerűbbé. Kényelmesebben, mint egy hagyományos könyv esetében!A következő tartozékok, kiegészítők vannak a csomagban:

  • Akkumlátor
  • Fülhallgató
  • Kézi szövet akasztó
  • USB adatkábel
  • Hálózati töltő
  • Jótállási jegy

Hamar lemerül laptopja? Ilyen a Koobe-val nem fordulhat elő, mert egyszeri feltöltéssel akár több mint 7000 oldalt is meg tud jeleníteni. Így 15 könyvet is kiolvashat anélkül, hogy tölteni kéne készülékét!

Koobe Be Free doboz

Jelenleg rendelhető Koob3 BeFree bőrtok:Standard Fekete Bőrtok

Kijelző:eTinta kijelző: 6”E-Ink kijelző 600×800 pixel,
Árnyalat megjelenítés:16 szürkeárnyalat
Processzor:Samsung ARM9 400MHz
Memória:256MB DRAM, 2GB Belső memória
Bővíthetőség:16GB-ig bővíthető SDHC
Billentyűzet:Angol QWERTY kiosztás
I/O:USB2.0 SD/SDHC/MMC Card,16GB max
Fejhallgató:3.5mm sztereó audio jack
WiFi Kapcsolat:WiFi® 802.11b/g szabvány, beépített böngészővel
Támogatott formátumok:PDF, EPUB, TXT, HTML, DOC, RTF, MP3, WOL, CHM, RAR/ZIP, BMP, JPG, PNG, GIF, PDB, FB2,DjVu, LIT Adobe DRM
Átlagos lapozás egy feltöltéssel:akár 7000 - 8000 oldal file formátumtól függően
Támogatott nyelvek:magyar, angol, kínai, orosz, török, francia, spanyol, német, holland, japán, koreai, észt, román, lengyel, ukrán
Támogatott karaktertábla:UTF - 8 és teljes körű magyar karakter táblázat
Tartozékok:Akkumlátor, Sztereó Fülhallgató, USB adatkábel, Hálózati töltő, Jótállási jegy, Használati utasítás
Akkumulátor:Li-Polymer 1500 mAh
Méret:18 9mm × 126 mm × 9.9 mm
Súly:240g (akkuval)
Használhatóság:0 és 40 ºC között
Jótállás:12 hónap
Elérhetőség:Nem rendelhető