Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Koobe termékek

Rendelés

Tisztelt Vásárlónk!

Megrendelés menete:

1. Töltse ki pontosan a megadott mezőket, hogy mi is pontosan teljesíthessünk.

2. Válassza ki hogy milyen szállítási módot szeretne.

3. válassza ki a lenyíló menüből azt a terméket amelyiket meg szeretné venni, és írja be a rendelni kívánt darabszámot.

A megrendelés feltétele betöltött 18. életév!

FIGYELEM!
Weboldalunkon megrendelt termékek kizárólag kiszállítással rendelhetőek! Személyes átvételre nincs lehetőség!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Név
Számlázási cím
Szállítási cím
E-mail* (valódi kell)
Telefonszám (jó ha van)
Átvételi, fizetési mód*
Captcha *
Megjegyzés
 Kérem kapcsolja be a böngészőjében a JavaScript támogatást!
 
 Szeretném megrendelni a következő termékeket:
 
 

  • név: megrendelő neve.
  • számlázási cím: ez a cím fog szerepelni a számlán, kérjük pontosan adja meg és ellenőrizze, a későbbiekben nem tud rajta módosítani.
  • szállítási cím: azt a címet adja meg, ahová szeretné, ha kiszállítanánk a terméket. (postafiókra nem áll módunkban szállítani)]br[
  • e-mail cím: fontos, hogy valódi és saját e-mail címet adja meg. Ide fogjuk visszaigazolásunkat küldeni a megrendelésről és ezen a címen tudunk a későbbiekben is értesítést küldeni, ha szükséges.
  • telefonszám: ha valamit nem pontosan adott meg, vagy szállítás közben nem találja Önt a futárunk, ezen a telefonszámon keressük, ezért fontos, hogy olyan számot írjon be, amin el tudjuk érni.
  • megjegyzés: kérjük, hogy ide írja be a fizetés módját (előre utalás vagy utánvétel esetén), vagy egyéb más kéréseket, kiszállítási időpontot, megkötést. Itt tüntesse fel, amennyiben több készüléket szeretne egyszerre rendelni.
  • Gördítse le a menüt a lefelé mutató nyíl megnyomásával annak érdekében, hogy ki tudja választani a kívánt e-könyv olvasót!

Amennyiben szeretné megvédeni olvasóját a sérülésektől, rendeljen hozzá bőrtokot. Alapkészletünk nem tartalmazza a normál vagy prémium tokokat.

Kérjük, csak akkor rendeljen, ha valóban szeretné ezeket a termékeket!

Termékeink árai tartalmazzák a 27%-os áfát.

Szállítási költség:

- előre utalás esetén: bruttó 1270 Ft
- utánvét esetén: bruttó 2270 Ft

Az IT Market KFT. szállítási rendje:

A munkanap 12 óráig beérkező (és visszaigazolt) megrendeléseket a következő utáni munkanapon az ország teljes területén a GLS futárszolgálat házhoz kézbesíti 8 és 17 óra között.
Az esetleges késedelemért az IT Market Kft. nem vállal felelősséget. Ezen belül az időpont pontosabban nem határozható meg, hiszen a futár saját ütemezés szerint teríti az aznapi küldeményeket adott körzetben. Jelen esetben a szállítás gyűjtő fuvarozást jelent, ahol a csomagokat egy gyűjtőpontra begyűjtik (jelen esetben a szállítótól), majd a címzetteknek területi porciózás után, adott sorrendben kiszállítják. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű a napközbeni tartózkodási helyet megadni oly módon, hogy a futár biztosan és gyorsan képes legyen beazonosítani a helyszínt. A mobil telefonszám vagy telefonos elérhetőség megadása ajánlott, hogy a futár bizonytalankodás esetén azonnal felvehesse önnel a kapcsolatot, és egyeztetni legyen képes a csomagátadásról. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, értesítőt hagy és az értesítőben szereplő telefonszámon kell egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot (a szállítási költség az ilyen esetekben megismételt kiszállítást is tartalmazza). A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket ezért a GLS kiszállítás akár a legkisebb faluba is kérhető. További információ kérhető írásban ügyfélszolgálatól illetve akár közvetlenül a futárszolgálattól is a GLS weboldalon.

Minden csomagban ÁFÁ-s számlát talál, amely a szállítási költséget is tartalmazza. Utánvétes kiszállítás esetén a futárnak készpénzben kell kifizetni a vételárat. Mindenkor a csomagban található, a számlázási címre kiállított kereskedelmi számla tartalmazza a szállítási költséget. Banki fizetés esetén a futárnak készpénzben fizetni nem kell. További információért írjon nekünk az ugyfelszolgalat@koobe.hu e-mail címre.