Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Rendszerigény: KOOBE X8 Slim Nav&Call tablet – teszt

2014. 11. 21. 01:46

A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!

Egy abszolút vadiúj, bontatlan kiszerelést kaptunk a termékből, melyen a KOOBE lezáró matricája is sértetlen volt, tehát minket ért a megtiszteltetés, hogy ezt a dizájnos dobozt kibonthassuk. A tablet felül helyezkedik el, s alatta találhatjuk meg a tartozékait, melyek a következők: AC apadater, USB kábel, headset, OTG-kábel, használati útmutató, garanciakártya, valamint az ingyenes e-book letöltésére jogosító kártya. Minden tartozék, s maga a tablet is külön be van csomagolva annak érdekében, hogy a por és szennyeződés ne kerülhessen rá a szállítás során. Ez a fólia egyébként a kisebb karcolásoktól is megóvja a felületeket, tehát ma már kötelező csomagolóanyagnak számít.

A tabletet kézbe véve elmondhatjuk, hogy teljes mértékben hasonlít elődjére, komfortérzete szinte azonos, hiszen 200 x 135 x 7.9 mm mérete és 308 g súlya megegyezik az X8 Quadruméval. Nagyon vékony, lekerekített kialakítása rendkívül vonzó külsőt ad a táblagépnek, így a nők körében is nagyon népszerű. A borítása hátul masszív aluminium, míg szemből gyöngyház fehér műanyag, melyen felül egy kamera is helyet kapott. A képernyő 7.85″-es IPS kijelző, melynek az a sajátos tulajdonsága, hogy nagy betekintési szöggel rendelkezik, így minden irányból jól látható.

A teljes cikk megtekinthető: ITT