Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Segítség a vásárláshoz.

Termék információk

- Információk az ePaper,
eINK megjelenítő technológiáról.

- Cikkek, tesztek, videók, vélemények.
- Videó riportok, média megjelenések.

KINEK AJÁNLJUK KÉSZÜLÉKEINKET ?

- Csak digitális formátumban van meg jópár könyve ?
- Kényelmetlen a számítógépen olvasni az elektronikus könyveit ?
- Fárasztja a szemét olvasás, internetezés közben a monitor fénye ?
- Hamar lemerül a Notebook,PDA vagy egyéb multimédiás megjelenítője?
- Készülékei nem támogatják a magyar ékezeteket, vagy sose nyújtotta azt az élményt, amit egy igazi könyv olvasásakor érez az ember?

Ha bármelyik kérdésre igent tudna felelni akkor megtalálta a megoldást:

  • Bárhová magával viheti mert a készülék nem sokkal nehezebb, mint egy mobiltelefon vagy PDA.
  • Készenléti ideje nem órában mérhető hanem több ezer lapozásban illetve hónapokban.
  • A nagyfelbontású kijelző képe akár egy könyvlapja, háttérvilágítástól és a vibrálástól mentes köszönhetően az E-tinta vagy E-papír néven ismert új technologiának.
  • Belső memóriájában vagy az SD kártyáján több ezer E-könyvet tárolhat, illetve kategóriákba rendezhet.

Androlib: Koobe X8 Slim Nav&Call teszt

2014. 11. 21. 01:52

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle. A Koobe tablete ugyan ilyen: Ár-érték aránya miatt, majd ezt fogod venni a szüleidnek, tesóidnak és a barátnődnek, aztán majd azt veszed észre, hogy már nem akarod Nekik odaadni. Amit tudunk tanácsolni ezekre a helyzetekre az az, hogy ha ajándékba veszed, akkor ne próbáld ki. Kihozod a boltból, hazarohansz, rátekered az összes csomagolópapírt és azt is elfelejted, hogy valaha létezett. Ne legyél ott, amikor kibontják, ne nézd, ahogy üzembe helyezik és a troubleshooting-ot se vállald magadra, csak hivatkozz a Koobe ügyfélszolgálatra. Ha nem így teszel, álmatlan éjszakáid lesznek, elfog a vágy és azon fogod őrölni magad, hogy miért nem magadnak vettél egy ilyet. Akik drága, top-branded, 8 colos tabletekkel rohangálnak pedig most szépen kattintsanak a böngészőjük felső sarkán található X-re, mert ha tovább olvasnak, nagyon fog fájni Nekik ez a cikk...

Külső

A tablet külsejével senkinek nem lehet gondja, szép és nyugodt design jellemezni, ami igazából rendkívül hajaz az iPad mini külalakjára és első ránézésre csak a plusz LED-ekből lehet rájönni, hogy ez nem egy almás termék. Méretre is gyakorlatilag ugyan akkorra, eltérésben csak a 0,4 mm-rel nagyobb vastagságot és 20 grammal nagyobb súlyt lehet megemlíteni: az X8 Nav&Call 200x134x7,9 mm-es és 360 grammot nyom, ami a kézbefogásánál a mobilokhoz szokott usereknek kicsit soknak tűnhet, de ha anyagot tesznek valamibe, akkor annak egyértelmű, hogy lesz némi súlya. A fehér műanyag borítás mellett egy kimondottan szép alumínium hátlapot is kapott, úgyhogy akiknek eddig az olcsóbb kategóriás tabletekben a külcsíny miatt keletkezett némi frusztráció, ebben a táblagépben nem fognak csalódni. A készüléken egyébként 3 fizikai gomb kapott helyet: 2 hangerő és egy power gomb. Én a honeycomb óta verem a fejem az asztalba, amiért nem tesznek a tabletekre egy fizikai menügombot és a képernyőből lopják el a helyet a kezelőszerveknek, sajnos ennek az X8SNC is áldozatául esett, de ez a használati értékéből nem von le semmit és szerencsére van rá egy külön gomb, amivel el lehet tüntetni.

A teljes cikk megtekinthető: ITT