Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Rólunk mondták

„Imádom! Akárhol vagyok, előveszem és olvashatom! Nem kell a könyvet cipelni! bármikor kicserélhetem, ha elolvastam a könyvet! Elfér a táskámban. Elég havonta tölteni!

S. Mihályné, Koobe vásárló

„Egy hónapja van nekem egy ilyen. Egyszerűen imádom, azonban csak nagyon keveset tudom használni, mert alig tudom a gyerekem kezéből kicsavarni. Amióta megvan, számítógép és TV helyett olvas. Már ezért is megérte!”

executor1

„Nagyszerű, hogy nem kell cipelnem egyetemi jegyzeteimet mégis minden kéznél van.”

Tóth Zoltán, egyetemi hallgató

„Én áprilisban vettem, sokat használtam, és 1,5 hónap után kellett először töltenem. Nagyon jó kis kütyü, már meg se lennék nélküle. Néha úgy belemerültem az olvasásba, hogy elfelejtettem, hogy nem könyvben olvasok, és lapozni akartam a könyv lapját...:D :D :D”

Szabbree, Koobe vásárló

Mobilport a Koobe Juniorról

2009. 07. 24. 10:58

Olcsóbb, szebb, jobb: itt a Koobe Junior A Koobe Junior, azaz a V5 méretével és súlyával nagyobb kényelmet biztosít az olvasáshoz, mint elődje. A processzora gyorsabb, a kijelzője szebb és jobb.

A Koobe, azaz a V3 modell utódjaként hazánkba érkező V5 nem csak olcsóbb elődjénél, de szerintem jobb és praktikusabb is. A korábbinál 1 lépcsőfokkal kisebb, 5 colos képernyő mérete, és a készülék ezáltal kisebb súlya tökéletes útitárssá teszi a Koobe Juniort. 210 gramm helyett már csak 160-ra kell számítanunk, ha bepakoljuk.

Az új készülékben ez elődnél kétszer erősebb, 400 MHz-es Samsung Arm9 processzor lapul, ami kétszer gyorsabb képfrissítést és lapozást tesz lehetővé. Így lassan már gyorsabban is lapozhatunk, mint a papír könyvek esetében - főleg, hogy ezt egy multijog lapozó is segíti.

A 800x600-as felbontású képernyő már 8 szürke árnyalatú képet jelenít meg, mely így még szebb, részletesebb, még jobban hasonlít a nyomtatott könyvek megjelenítéséhez.

Az SD/SDHC kártyaolvasó kapacitása 16 GB-ra bővült, de némileg az akkumulátor is erősebb lett: a 950 helyett 1000 mAh-es lítium-ion akksi egyetlen feltöltéssel 9000 lapozást tesz lehetővé. Ez akkor is kitart egy hónapig, ha napi szinten 300 oldalt olvasunk, ami pedig nem kevés.

A eljesen magyar nyelvű kezelőfelület PDF, DOC, WOLF, MP3, HTML,TXT, CHM, FB2, Djvu, PNG, TIF, GIF, BMP, JPG, PPT, EPUB és LIT fájlformátumokat jelenít meg / játszik le.

Mindez a forgalmazótól rendelve 73 ezer forintért lehet a mienk, de ha hozza a papírformát, akkor nagyon megéri.

Olvassa el a cikket eredetiben a Mobilport oldalán