Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Rólunk mondták

„Imádom! Akárhol vagyok, előveszem és olvashatom! Nem kell a könyvet cipelni! bármikor kicserélhetem, ha elolvastam a könyvet! Elfér a táskámban. Elég havonta tölteni!

S. Mihályné, Koobe vásárló

„Egy hónapja van nekem egy ilyen. Egyszerűen imádom, azonban csak nagyon keveset tudom használni, mert alig tudom a gyerekem kezéből kicsavarni. Amióta megvan, számítógép és TV helyett olvas. Már ezért is megérte!”

executor1

„Nagyszerű, hogy nem kell cipelnem egyetemi jegyzeteimet mégis minden kéznél van.”

Tóth Zoltán, egyetemi hallgató

„Én áprilisban vettem, sokat használtam, és 1,5 hónap után kellett először töltenem. Nagyon jó kis kütyü, már meg se lennék nélküle. Néha úgy belemerültem az olvasásba, hogy elfelejtettem, hogy nem könyvben olvasok, és lapozni akartam a könyv lapját...:D :D :D”

Szabbree, Koobe vásárló

Nyomdavilág riport

2010. 02. 15. 15:26

Klikk a cikkre!Klikk a cikkre!

A NYOMDAVILÁG szakmai körökben elismert, független nyomdaipari szakmai folyóirat, mely 1995 óta van jelen a hazai szakmai sajtó palettáján.

A NYOMDAVILÁG támogatói, kiadói és szerkesztõi hisznek abban, hogy egyrészt van szakmaszeretet, amit ápolni kell, másrészt hogy az egyre nagyobb információigényt csak színvonalas tájékoztatással lehet kielégíteni.

A NYOMDAVILÁG szerkesztõinek célja az, hogy igényes szakmai cikkekkel, az újdonságok iránti fogékonyság felkeltésével, gondolatok ébresztésével, a legújabb technikai, technológiai megoldások és termelési tapasztalatok közreadásával, valamint a gazdasági, technikai és a piaci trendek ismertetésével és elemzésével, a világra nyitottan informálja a szakembereket, az elõkészítés, a nyomtatás és a kötészet területén. Fontosnak tartjuk a nyomdaipari anyagokról, a környezetvédelem és a minõségbiztosítás aktuális kérdéseirõl a tájékoztatást.

A NYOMDAVILÁG-ban rendszeresen helyet kapnak külföldi tudósítások, valamint általunk szervezett tanácskozásokról készített összefoglalók, melyek fontos útmutatói lehetnek rohamosan fejlõdõ és állandóan változó szakmai világunknak.