Termékeink e-Könyvek Letöltések Tesztek, cikkek, leírások Kapcsolat Szerviz Szabályzataink

Segítség a vásárláshoz.

Termék információk

- Információk az ePaper,
eINK megjelenítő technológiáról.

- Cikkek, tesztek, videók, vélemények.
- Videó riportok, média megjelenések.

KINEK AJÁNLJUK KÉSZÜLÉKEINKET ?

- Csak digitális formátumban van meg jópár könyve ?
- Kényelmetlen a számítógépen olvasni az elektronikus könyveit ?
- Fárasztja a szemét olvasás, internetezés közben a monitor fénye ?
- Hamar lemerül a Notebook,PDA vagy egyéb multimédiás megjelenítője?
- Készülékei nem támogatják a magyar ékezeteket, vagy sose nyújtotta azt az élményt, amit egy igazi könyv olvasásakor érez az ember?

Ha bármelyik kérdésre igent tudna felelni akkor megtalálta a megoldást:

  • Bárhová magával viheti mert a készülék nem sokkal nehezebb, mint egy mobiltelefon vagy PDA.
  • Készenléti ideje nem órában mérhető hanem több ezer lapozásban illetve hónapokban.
  • A nagyfelbontású kijelző képe akár egy könyvlapja, háttérvilágítástól és a vibrálástól mentes köszönhetően az E-tinta vagy E-papír néven ismert új technologiának.
  • Belső memóriájában vagy az SD kártyáján több ezer E-könyvet tárolhat, illetve kategóriákba rendezhet.

Hírek

Androlib: Koobe X8 Slim Nav&Call teszt

A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban, mint "tudásban", úgyhogy a gyerek megkapta az Ibanezt, Apa pedig elszaladt a Samick-kel, nehogy a gyerek megtalálja és lenyúlja tőle...

Bővebben

Rendszerigény: KOOBE X8 Slim Nav&Call tablet – teszt

A KOOBE piacra dobta a legújabb, 4 magos tabletjét: a KOOBE X8 Slim Nav&Call-t, mely tulajdonképpen utódja a nemrégiben megjelent KOOBE X8 Slim Quadrum táblagépnek, melyet mi is teszteltünk. Ez az új példány azonban jó pár újdonsággal is szolgál, mely már a neve hallatán azt sejteti, hogy a navigáció és a hívás funkciók is elérhetők ebben a szuper tabletben. Olvassátok el cikkünket, melyből megismerhetitek közelebbről is!

Bővebben

Tech2.hu Onyx Boox C65HD After Glow ebook olvasó teszt

Mai tesztünk alanya hosszú idő után ismételten egy könyvolvasó lesz, név szerint az Onyx márka Boox családjába tartozó C65HD. A készülék nem épp az olcsó kis zsebkönyv kategóriába tartozik, ára valamivel 50 ezer jó magyar forint felett áll, kérdés, hogy mit is nyújt nekünk ennyiért.

Bővebben

Origo.hu Koobe és Icarus e-könyv olvasó tesztek

Tableten mindig facebookozók zaklatnak: csak célhardveren lehet nyugodtan olvasni. Már a magyarok számára is elég nagy az e-könyvek kínálata.

Bővebben

Index.hu Icarus8 és Icarus Illumina teszt

Mintha Asterix és Obelix került volna a kezünkbe e-könyv-olvasó formájában. A kisebbik Icarus Illumina HD fürge és okos, mindenféle extrákkal felszerelve. A nagyobbik Icarus 8 egyszerűbb, és egyáltalán nincsenek extra tulajdonságai, de megbízhatóan teljesíti feladatát. Az Icarus 8 méretével tűnik ki az átlagos e-könyv-olvasók közül. A trend ezen a piacon ugyanis a hat-hét hüvelykes készülékek, ezt tudják a felhasználók kényelmesen kézbe fogni, akár fekve is egy kézzel megtartani. Súlyuk kellően kicsi, hosszú könyveket olvasva sem megterhelő. Az Icarus Illumina pont ilyen, pici, könnyű, zsebben is elfér.

Bővebben

Technet.hu Icarus e-olvasó dupla teszt

Az e-olvasók többek esetében visszahozzák az olvasás örömét, a most kipróbált két modell pedig az éjszakai baglyoknak, valamint a kis betűk miatt hunyorgóknak adhat alternatívát a papírra.

Bővebben

Rendszerigény.hu Koobe Icarus Illumina HD e-book olvasó - teszt

A Koobe Magyarország Kft. eljuttatta hozzánk a legújabb e-book olvasóját, mely a Koobe Icarus Illumina HD nevet viseli. Első hallásra az Ikarus busz jut az eszünkbe, de ez senkit ne tántorítson el, hiszen semmi köze a készüléknek korunk egyik retro szerelvényéhez. Kézbe vettük, megnéztük, leesett az állunk, majd megszerettük. Hogy miért? Cikkünkből kiderül.

Bővebben

Androlib blog Koobe X8 Slim Quadrum teszt

Volt már szerencsénk Koobe tableteihez, de az e-könyv olvasókkal indító, és újabban az androidos táblagépek piacára is betörő magyar cég bizony nem üldögélt a babérjain: itt van az újabb generáció, az immár kétmagos 7 inches S7 Easy Dual és nagytestvére, a cég kínálatában újdonságnak számító 8 hüvelykes formával, a négymagos processzort és 1 GB RAM-ot rejtegető X8 Slim Quadrum - ez utóbbit volt alkalmunk alaposabban letesztelni, a Koobe jóvoltából.

Bővebben

Wikitech Koobe X8 Slim Quadrum teszt

Vékony, szép és olcsó? Mi kell még? Talán annyi, hogy jó is legyen. Többet nem is várunk el egy tablettől. A Koobe X8 Slim Quadrum ezt a négy kívánságunkat egyszerre teljesíti, hiszen négymagos, jó grafikával és erős multimédiás képességekkel. Megint nem csalódtunk a Koobe-ban…

Bővebben

Technet.hu Koobe X8 Slim Quadrum teszt

Mi a teendő, ha a belépő szintnél már mindenképpen erősebb, sokat tudó és kibíró tabletet szeretnénk, de nincs sok pénzünk rá? Mondjuk lemondunk a divatos, nagy gyártók logójáról, és máris célnál vagyunk.

Bővebben

Geeks.hu Koobe S7 easy Dual táblagép teszt

A Koobe S7 easy DUAL az egyik, ha nem a legolcsóbb kétmagos processzorral szerelt tablet jelenleg a piacon.

Bővebben

Kocka.blog.hu Koobe X8 Slim Quadrum

Segitek, 45 ezer Forintért megkapsz mindent amit csak bele lehet rakni egy tabletbe, ennyi.

Bővebben

Rendszerigény.hu Koobe X8 Slim Quadrum tablet – teszt

A Koobe nagy lendületet vett a fejlesztésekben és piacra dobta az első 4 magos tabletjét, mely a Koobe X8 Slim Quadrum nevet kapta. Az E-book olvasókról ismert gyártó a táblagép piacát is teljes mértékben bekebelezte, így széles kínálat közül választhatunk.

Bővebben

Wikitech Teszt: Koobe S7 Easy dual

Ráduplázni a sebességre úgy, hogy a súly és az ár marad, vagy csökken? Naná, hogy érdekel minket a dolog. A Koobe S7 Easy dual a 7 colos tabletek között ígér vállalható minőséget 25 ezresért…

Bővebben

Kockablog.hu Koobe S7 Easy Dual teszt

Nehéz úgy írni egy tabletről, hogy tudod, ez az olcsóbb tabletekből a legjobb, amit kapsz, mert ez egy dualcore 1.2 Ghz-es A7 Cortex tablet, aminél nem lesz gond a sebesség.

Bővebben

Tech2 Koobe S7 Easy Dual tablet teszt

Az olcsóbb tableteknél most kezdődött meg a szintlépés, legalábbis ami a hardvert illeti, elérkeztek az első 20-25 ezer forint közötti kétmagos készülékek, amit viszont sajnálhatunk, hogy ebben az árkategóriában jelentős előrelépés nincs egyelőre.

Bővebben

Technet Koobe S7 Easy Dual tablet teszt

Lassan végéhez ér a százezer forintos tabletek egyeduralma: most már a jóval olcsóbb modellek is képesek a táblagépes alapfunkciókat jól ellátni.

Bővebben

Rendszerigény.hu Koobe S7 Easy dual tablet – teszt

Még az év elején mutattuk be a Koobe S7 Easy tabletet, s máris piacra dobták a nagytestvérét, a Koobe S7 Easy dual táblagépet. Ez az újdonság számos meglepetést tartogat a felhasználó számára. Olvasd el cikkünket és mindent megtudhatsz róla!

Bővebben

Geeks.hu kipróbálta Koobe Boox i62HD Angel Glow e-bookot

A Boox A62s után a Koobe komolyabb tudású, háttérvilágítással rendelkező készülékét is megnéztük.

Bővebben

Geeks.hu Koobe X7 Slim Plus táblagép teszt

Megnéztük, mit tud a 35 ezer forintos, kétmagossal processzorral rendelkező Koobe X7 Slim Plus.

Bővebben

Tech2.hu Koobe X7 Slim Plus tablet teszt

A Koobe X7 Slim Plus személyében újabb olcsó tablet járt nálunk teszten, megnéztük, hogy jobb-e, mint a többi modell.

Bővebben

Kocka.blog.hu Koobe billentyűzetes tablet tok tesztek

Kaptam a tegnap Koobe X7 plus tablethez egy tokot is tesztelésre, a képeket lejebb láthatjátok, maga a tok egy műbőr anyagból van, ami kinyitható, akár csak egy naptár, vagy amolyan naptáras iratrendező. A belső viszont egy billentyűzetet rejt, a billentyűzeten mint látni a képeken, gyakorlatilag teljes gombsor található.

Bővebben

Wikitech.hu tesztelte a Koobe X7 Slim Plust

A Koobe neve nem ismeretlen, de főként az e-könyek iránt érdeklődők találkozhattak vele. A jól bejáratott márkanévre alapozottan jelentkeztek most egy 7 colos tablettel, amellyel nem adtak alább a hírnevüknél.

Bővebben

A Geeks.hu kipróbálta a Koobe ONYX Boox A62s Evolution e-bookot

A Koobe belépő szintű e-bookjának tudása nem csupán az alapfunkciókra korlátozódik, de ez árán nem látszik.

Bővebben

Tech2.hu Koobe X7 Slim Plus tablet teszt

Tech2.hu a Koobe X7 Slim Plus tabletünket csomagolta ki.

Bővebben

Kocka.blog.hu Koobe X7 Slim Plus tablet teszt

Friss, ropogós, most jött be Magyarországra, itt olvashatok róla először kéz a kézben tesztet, ez egy Koobe X7 Slim plus tablet, annyira friss, hogy még a biztonsági fólia is rajta volt, én húztam le, egy kockának ez érzelemmel teli pillanat :)

Bővebben

Tech.net Koobe X7 Slim Plus teszt

Az e-könyv olvasóiról ismertté vált Koobe az X7 tablet ráncfelvarrott kiadásával tarolhat az olcsóbb, de már egyáltalán nem cikinek számító arany (illetve ez esetben fehér) középúton.

Bővebben

Rendszerigény.hu X7 Slim Plus teszt

Pénteken érkezett meg hozzánk a Koobe legfrissebb táblagépe az X7 Slim Plus. Korábban a Koobe-tól bemutattuk az S7 Easy-t így a teszt során folyamatos reflektálást, összevetést is találhattok. A teszt során megtudhatjátok miért meglepetés ez az eszköz a Koobe-tól, illetve, hogy mi az oka annak, hogy nem csak a belseje hódít.

Bővebben

Androlib blog Koobe S7 Easy tablet

Kb. másfél hete kaptam kézhez a fent említett Koobe S7 Easy tabletet. Futár hozta Budapest másik feléből, szinte percre pontosan, ahogy azt a forgalmazó Koobe-vel megbeszéltük. A terméket átvétele utána éhes kisgyerekként téptem fel a fekete nájlon csomagolást és meglepetten tapasztaltam, hogy nem az átlagos kínai Csing-Csung tablettel lesz dolgom.

Bővebben

TECHcorner Koobe X7 Slim teszt

Nehéz lenne tagadni, hogy elérkeztünk az olcsó táblagépek korszakába. Néhány tízezer forintért elfogadható minőségű androidos masinákat szerezhetünk, melyek teljesítik a minimális elvárásokat. Továbblépni (az erősebb hardver kínálta előnyöktől eltekintve) a komplex, a tartalmakat is magában foglaló megoldásokkal lehetne ezen a fronton is. Külföldön talán az Amazon Kindle Fire-t nevezhetnénk meg, mint ennek előfutárát, de itthon ez a cím még várat magára.

Bővebben

MobilX Koobe X7 Slim tesztje

MobilX Koobe X7 Slim tabletünket próbálta ki.

Bővebben

TECHcorner Boox i62HD Angel Glow teszt

Eheti tesztünk alanyát már korábban kiszemeltük. Egy olyan könyvolvasót szerettünk volna nyomogatni, ismerkedni a képességeivel, mely HD kijelzővel rendelkezik, gyors és éjszaka sem kell lámpa mellé, hogy az E-inkes kijelzőn keresztül elmerülhessünk a kalandokban. A választásunk végül az Onyx Boox i62HD Angel Glowra esett. Ennek az e-readernek minden specifikációja megfelelt, hogy terepen is meggyötörhessük.

Bővebben

Kocka.blog.hu Koobe S7 Easy tablet tesztje

Az előző három könyvolvasó után most jöjjön egy tablet, amivel ugye tudunk könyvet olvasni, sőt, van előre feltöltve 300 könyv az eszközre. Kíváncsi voltam erre a tabletre, mert eddig olcsó tabletekhez nem igazán volt szerencsém, a legolcsóbb tabletem ami van a családban, Nexus 7, de az legalább 2x ennyibe kerül. Ezért kíváncsian vettem kézbe a Koobe S7 Easy tabletet.

Bővebben

Rendszerigény.hu Koobe S7 Easy teszt

Rendszerigény.hu merült bele Koobe S7 Easy tabletjébe

Bővebben

Origo.hu az Onyx Boox Angel Glow teszt

Beépített világítással, egy hosszú élet alatt elolvasható könyvtárnak otthont adó tárhellyel és kényelmes lapozógombokkal rendelkezik az Onyx Boox legújabb e-könyv olvasója. Megéri-e a kínai kütyü a hatvanezer forintot, vagy érdemesebb Kindle-t venni?

Bővebben

Kocka.blog.hu Onyx Boox i62HD Angel Glow teszt

A teszt következő alanya a Onyx Boox i62HD Angel Glow változata, elég hangzatos név, tegnap már mondtam, hogy a szemfülesek tudhatják, ma jön az eszköz, a másik pedig a HD kifejezés. Ez is könyvolvasó, de már átmenet a tablet irányába. A tegnapi tesztben láthattátok az A62S Evolution eszközt, ami csak és kizárólag könyvolvasásra jó, de többre nem, najó egy kis szórakozásra is még elmegy, de ennyi, viszont erre pont jó.

Bővebben

Kocka.blog.hu Onyx Boox A62S tesztje

Ahogy ígértem, lehetőségem adódott a Koobe Magyarország által tesztelni pár könyvolvasót és ennek az első darabja, amit be szeretnék mutatni egy ONYX BooX A62S Evolution. Nem kell megijedni, az elnevezés nagyon bonyolultra sikerült, de maga a szerkezet nem az. Ezúton szeretném megköszönni a Koobe Magyarországnak a teszt lehetőségét.

Bővebben